Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Stenungsbaden Yacht Club

Konferens

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra konferenslokaler.

M/S Gripsholm 1, 2 och 3

Totalt 450 personer

M/S Kungsholm 1,2 och 3

Totalt 310 personer

Tre Kronor

80 personer

OS Klass Laser och Finnjolle

80 personer

OS Klass Starbåt

25 personer

Regatta 7

16 personer

Vinga Fyr och Hållö Fyr

12 personer

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
0303-72 68 20 eller via
conference@stenungsbaden.se

Att konferera på Stenungsbaden Yacht Club innebär inte bara moderna och välutrustade lokaler, utan i lika hög grad en inspirerande omgivning och ett gediget aktivitetsutbud. Det är inte väggarna som sätter gränsen, utan kreativiteten och dina önskemål.

Konferenslokaler

Oavsett om ni ska anordna ett litet möte eller en stor konferens med hundratals deltagare har vi lokaler som passar just er. Vi har 11 grupprum och 13 konferenslokaler, där den största lokalen M/S Gripsholm rymmer upp till 450 personer. Läs mer om konferenslokalerna här.

Villa J.C Stevens

Vår exklusiva konferensvilla J.C Stevens kommer ni till när ni vill ha ett helt hus alldeles för er själva. Här finns tolv rum med plats för fjorton övernattande gäster, som alla får ett eget unikt inrett rum. Alla rum i villan är uppkallade efter vinnarbåtar i tävlingen America´s cup. Förutom de lyxigt individuella hotellrummen är det de gemensamma utrymmena som verkligen särskiljer villan från andra hotell och konferensanläggningar. Här konfererar, äter och umgås man nämligen i en läckert inredd miljö med gott om plats. Som att vara hemma hos någon. Läs mer om Villa J.C Stevens här.

Kookaburra

Vår charmiga bryggrestaurang Kookaburra, som ligger alldeles nere vid vattenbrynet, kan ni hyra både som festvåning och som konferenslokal.

Spa – Bluewater Sports & Health Club

För konferensgäster som bor hos oss söndag - torsdag ingår entré till vårt spa Bluewater Sports & Health Club. För fredags- och lördagsgäster tillkommer en entréavgift. På vårt spa kan ni njuta av heta källor både inom- och utomhus, jacuzzi, wellnesspool och ett bastulandskap. Lån av handduk, badrock och tofflor ingår. I entrén ingår även fri tillgång till gym och träningspass. Här kan du läsa mer om Bluewater Sports & Health Club

Aktiviteter

För de som vill utmana sig själva eller varandra, som vill stärka gruppen eller bara trötta ut kroppen har vi ett fyrtiotal aktiviteter att välja bland. Somliga är rent fysiska, andra sätter tankeverksamheten eller samarbetsförmågan på prov. Gemensamt för alla våra aktiviteter är att de brukar leda till smittande skratt. Här kan du läsa mer om våra aktiviteter

Konferensinformation

2.200.163.775 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK