Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Stenungsbaden Yacht Club Stenungsund ,  Sverige

Se alla hotell i Stenungsund, Sverige

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Sverige

Vid porten till Bohuslän, endast 30 minuter norr om Göteborg, ligger Stenungsbaden Yacht Club, med vacker utsikt över Hakefjorden. Förundras av naturen, anordna kreativa konferenser, aktivera dig både på land och till havs och varva ner på vårt spa.

Stenungsbaden Yacht Club 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Stenungsbaden Yacht Club

Att konferera på Stenungsbaden Yacht Club innebär inte bara moderna och välutrustade lokaler, utan i lika hög grad en inspirerande omgivning och ett gediget aktivitetsutbud. Det är inte väggarna som sätter gränsen, utan kreativiteten och dina önskemål.

Konferenslokaler

Oavsett om ni ska anordna ett litet möte eller en stor konferens med hundratals deltagare har vi lokaler som passar just er. Vi har nio grupprum och 15 konferenslokaler, där den största lokalen M/S Gripsholm rymmer upp till 420 personer.

Villa J.C Stevens

Vår exklusiva konferensvilla J.C Stevens kommer ni till när ni vill ha ett helt hus alldeles för er själva. Här finns tolv rum med plats för fjorton övernattande gäster, som alla får ett eget unikt inrett rum. Alla rum i villan är uppkallade efter vinnarbåtar i tävlingen America´s cup. Förutom de lyxigt individuella hotellrummen är det de gemensamma utrymmena som verkligen särskiljer villan från andra hotell och konferensanläggningar. Här konfererar, äter och umgås man nämligen i en läckert inredd miljö med gott om plats. Som att vara hemma hos någon.

Kookaburra

Vår charmiga bryggrestaurang Kookaburra, som ligger alldeles nere vid vattenbrynet, kan ni hyra både som festvåning och som konferenslokal.

Spa – Bluewater Sports & Health Club

För konferensgäster som bor hos oss söndag - torsdag ingår entré till vårt spa Bluewater Sports & Health Club. För fredags- och lördagsgäster tillkommer en entréavgift. På vårt spa kan ni njuta av heta källor både inom- och utomhus, jacuzzi, wellnesspool och ett bastulandskap. Lån av handduk, badrock och tofflor ingår. I entrén ingår även fri tillgång till gym och träningspass. Här kan du läsa mer om Bluewater Sports & Health Club

Aktiviteter

För de som vill utmana sig själva eller varandra, som vill stärka gruppen eller bara trötta ut kroppen har vi ett fyrtiotal aktiviteter att välja bland. Somliga är rent fysiska, andra sätter tankeverksamheten eller samarbetsförmågan på prov. Gemensamt för alla våra aktiviteter är att de brukar leda till smittande skratt. Läs mer om våra aktiviteter här.

Ladda ner

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra konferenslokaler.

M/S Gripsholm 1, 2 och 3

Totalt 420 personer

M/S Kungsholm 1,2 och 3

Totalt 310 personer

Tre Kronor

80 personer

OS Klass Laser och Finnjolle

80 personer

OS Klass Starbåt

25 personer

Regatta 7

16 personer

Vinga Fyr och Hållö Fyr

12 personer

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på 0303-72 68 20 eller via conference@stenungsbaden.se

2.460.213.000 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.