Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Sverige

Byt vardagen mot en välgörande dos saltstänkt Newport-elegans, endast 30 minuter norr om Göteborg. Förundras av naturens storslagenhet, anordna kreativa konferenser, aktivera dig både på land och till havs och varva ner på vårt spa.

Stenungsbaden Yacht Club 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsbaden Yacht Club brinner för att ge våra gäster mat- och dryckesupplevelser utöver det normala. I New Sweden och sommarkrogen Kookaburra kan du njuta av vällagade rätter med inspiration från havets skatter. Frossa i viner i vår unika vinkällare. Och känner du för en god drink eller för att dansa natten lång ska du ta en titt i vår kalender för att se vad som händer.

New Sweden

Vår restaurang New Sweden har influenser från både svensk västkust och amerikanska Newport. Ljus, luftig, klassisk marin atmosfär blandat med Oceanångarromantik i svensk tappning. Här kan ni njuta av färsk fisk och havsutsikt. 

Kookaburra

Vår restaurang Kookaburra ligger på bryggkanten och guppar. Mer havskänsla än så här blir det inte utan att kavla upp byxbenen. Det passar alltså extra bra att skaldjur, het salsa och nyfångad färsk fisk finns på menyn. Kookaburra är öppen dagligen under sommaren och övrig tid går den unika lokalen att hyra som festvåning eller konferenslokal. 

Vinkällaren

Stenungsbadens vinkällare byggdes upp under början av 1980-talet av dåvarande ägare Tomas Wallin, som en del av planen att "yachtifiera" hotellet. Vår legendariska vinkypare Eric Bauer var med från början och borgade för kvalitet och inköp fram till sin pension 2010. Idag finns det ett brett utbud, drygt 500 olika viner, från hela världen. Vinkällaren är öppen för våra gäster och vi tar er gärna med på en visning. Prata med våra hovmästare. 

Room (club-bar)

I vår nyrenoverade, coola club-bar, Room, spelas det loungemusik och här finns ett brett utbud för finsmakare.

Dans & underhållning

På helgerna höjer vi partystämningen och det finns chans att dansa och lyssna till bra musik. 

Ladda ner

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Restaurang

Måndag - fredag: 12.00 - 14.00
och 18.30 - 22.30
Lördag: 18.30 - 22.30
Söndag: 18.00 - 21.00

Bar

Måndag - torsdag: 17.00 - 24.00
Fredag: 17.00 - 02.00
Lördag: 17.00 - 03.00
Söndag: 18.00 - 21.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bordsbokning på telefon 0303-72 68 40 eller via newsweden@stenungsbaden.se

2.210.164.555 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK