Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stenungsund, Sverige

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Sverige

Vid porten till Bohuslän, endast 30 minuter norr om Göteborg, ligger Stenungsbaden Yacht Club, med vacker utsikt över Hakefjorden. Förundras av naturen, anordna kreativa konferenser, aktivera dig både på land och till havs och varva ner på vårt spa.

Stenungsbaden Yacht Club 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsbaden Yacht Club brinner för att ge våra gäster mat- och dryckesupplevelser utöver det normala. I restaurang Captains Table och sommarkrogen Kookaburra kan du njuta av vällagade rätter med inspiration från havets skatter. Frossa i viner i vår unika vinkällare. Känner du för en god drink eller för att dansa natten lång? Då är rombaren, The State Room, helt rätt för dig. 

Captains Table

Välkommen till bords i vår stilsäkra, sportiga och elegant avslappnade matsal. Med influenser från såväl den amerikanska östkusten som svenska västkusten är det lätt att förföras av menyn. Förutom den kolgrillade högrevsburgaren hittar du både crab cakes och en klassisk shrimp sandwich. Färska råvaror, ekologiskt, närproducerat och årstidsbaserat är några av nyckelorden, medan vi har hållit oss långt borta från onödiga krusiduller, snobbism och oetisk behandling av djur och miljö. Med musslor från Orust, ostron från Ljungskile och vår bagare runt hörnet hoppas vi att smakerna inte är det enda som landar gott i magen.

Kookaburra

Vår restaurang Kookaburra ligger på bryggkanten och guppar. Mer havskänsla får du inte utan att kavla upp byxbenen. Det passar alltså extra bra att skaldjur, het salsa och nyfångad färsk fisk står på menyn. Kookaburra är öppen dagligen under sommaren och övrig tid går den unika lokalen att hyra som festvåning eller konferenslokal. 

Vinkällaren

Stenungsbadens vinkällare byggdes upp under början av 1980-talet av dåvarande ägare Tomas Wallin, som en del av planen att "yachtifiera" hotellet. Vår legendariska vinkypare Eric Bauer var med från början och borgade för kvalitet och inköp fram till sin pension 2010. Idag finns det ett brett utbud, drygt 500 olika viner, från hela världen. Vinkällaren är öppen för våra gäster och vi tar er gärna med på en visning. Prata med våra hovmästare. 

The State Room (club-bar)

I vår nyrenoverade, coola rombar finns ett brett sortiment av rom. Här kan du gå på romprovning med romambassadören Per Ädel. Ett perfekt ställe för våra gäster som vill sitta lite ostört och inte vill vara mitt på dansgolvet.

Dans & underhållning

På helgerna höjer vi partystämningen och det finns chans att både dansa och lyssna till bra musik.

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Restaurang Captains Table
Brunch

Söndag: 13.00 - 16.00

Afternoon Tea

Fredag: 15.00 - 17.00

Lunchbuffé

Måndag - fredag: 11.30 - 13.30 

Middag

Söndag - tisdag: 18.30 - 21.30
Onsdag - fredag: 18.30 - 22.30
Lördag: 17.00 - 22.30

The State Room - a fine rhum bar

Fredag: 17.00 - 02.00
Lördag: 20.00 - 03.00

The Lounge

Måndag - tisdag: 18.00 - 24.00
torsdag: 18.00 - 01.00
Fredag: 17.00 - 02.00
Lördag: 17.00 - 03.00
Söndag: Stängt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Med reservation för ändringar även andra dagar. Kontakta hotellet för aktuella öppettider. 

Boka bord

Välkommen att kontakta oss på telefon 0303 726 840 eller via epost captainstable@stenungsbaden.se

Boka bord online

2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK