Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Stenungsbaden Yacht Club

Restauranger och bar

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Restaurang

Måndag - torsdag: 12.00 - 14.00, 18.30 - 22.30
Fredag: 12.00 - 13.30, 18.30 - 23.00
Lördag: 18.30 - 23.00
Söndag: 18.00 - 21.00

Bar

Fredag: 17.00 - 02.00
Lördag: 15.00 - 03.00

Nattklubb

Se kalendern för information om vårt nöjesutbud.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bordsbokning på telefon 0303-72 68 40 eller via newsweden@stenungsbaden.se

Stenungsbaden Yacht Club brinner för att ge våra gäster mat- och dryckesupplevelser utöver det normala. I New Sweden och sommarkrogen Kookaburra kan du njuta av vällagade rätter med inspiration från havets skatter. Frossa i viner i vår unika vinkällare. Och känner du för en god drink eller för att dansa natten lång är du varmt välkommen till populära baren och nattklubben Stars & Stripes. 

New Sweden

Vår restaurang New Sweden har influenser från både svensk västkust och amerikanska Newport. Ljus, luftig, klassisk marin atmosfär blandat med Oceanångarromantik i svensk tappning. Här kan ni njuta av färsk fisk och havsutsikt. 

Kookaburra

Vår restaurang Kookaburra ligger på bryggkanten och guppar. Mer havskänsla än så här blir det inte utan att kavla upp byxbenen. Det passar alltså extra bra att skaldjur, het salsa och nyfångad färsk fisk finns på menyn. Kookaburra är öppen dagligen under sommaren och övrig tid går den unika lokalen att hyra som festvåning eller konferenslokal. 

Vinkällaren

Stenungsbadens vinkällare byggdes upp under början av 1980-talet av dåvarande ägare Tomas Wallin, som en del av planen att "yachtifiera" hotellet. Vår legendariska vinkypare Eric Bauer var med från början och borgade för kvalitet och inköp fram till sin pension 2010. Idag är det vår egen sommelier Per Åkerman som ansvarar för att behålla och utveckla vinkällaren. I källaren finns det ett brett utbud, drygt 500 olika viner, från hela världen. Vinkällaren är öppen för våra gäster och vi tar er gärna med på en visning. Prata med våra hovmästare. 

Stars & stripes

Vi har dans och nattklubb varje fredag och lördag. Vår 16 meter långa bardisk i läcker båtdäcksstil går inte av för hackor. Inte heller personalen bakom den som verkligen kan konsten att blanda förföriskt goda drinkar. Ett trevligt inslag är att gå i drinkskola där bartendern lär dig de enklaste knepen för att servera något riktigt gott där hemma. Åldersgränsen på Stars & Stripes är 23 år och vårdad klädsel gäller. Entréavgiften, för dig som inte är hotellgäst, är 100 kr om inget annat anges. 

Night shift

På fredagar och lördagar spelar vår House-DJ den senaste partymusiken på Stars & Stripes.

2.190.163.493 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK