Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Stenungsbaden Yacht Club

Bluewater Sports & Health Club

Öppettider

Spa

Söndag - fredag: 10.00 - 20.00
Lördag: 09.00 – 20.00

Gym

Söndag - torsdag: 07.00 - 22.00
Fredag - lördag: 07.00 - 20.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Entré till spa inkl lån av handduk

Söndag – torsdag: 350 SEK
Fredag: 450 SEK
Lördag: 550 SEK
Entrén ingår ej i logipriset.

I samband med minst 50 minuters behandling

Söndag – torsdag: Ingår entré till spa

Entré gym

Alla boende, dagspa- och kvällsspa gäster har fri entré.

Externa gäster - gym: 80 SEK
Externa gäster - träningspass: 125 SEK

Boka behandling eller pass

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
0303-726 855 eller via bluewater@stenungsbaden.se

En unik kombination av västkustens naturmiljöer och aktiviteter som beachvolleyboll och segling blandat med ett läckert spa med pooler, gym och bastu  - varmt välkommen till Bluewater Sports & Health Club, en enastående plats för både vila och aktivitet. Självklart kan du också njuta våra härliga behandlingar. 

Spa

Här möts du av en påtaglig fläkt av den amerikanska östkusten. Vi har varma källor, jacuzzi, wellnesspool och bastulandskap. Här kan du njuta av ett glas kallt champagne och det finns alltid färsk frukt och vatten. Entré till spa ingår ej i logipriset. Boka på bluewater@stenungsbaden.se 

Behandlingar

Bluewater Sports & Health Club erbjuder allt från traditionsenliga kroppsbehandlingar till Madonnas allra senaste trendkur. Vill du ha hjälp med din make-up eller en quick fix, eller kanske njuta av en sparitual? 

Gym och träningspass

Vårt gym är utrustat med olika viktmaskiner, fria vikter samt löpband, cyklar och crosstrainer. Vi erbjuder flera klasser varje dag med både kondition, styrka och balans. Här hittar du vårt klass-schema. Alla boende gäster samt dag- och kvällsspa-gäster har fri tillgång till gym och träningsklasser. Anmälan till pass är obligatorisk och görs i Bluewaters reception, via telefon eller via e-post. 

Åldersgräns

På spaavdelningen är det som regel barnfritt men ungdomar från 16 år är välkomna i målsmans sällskap.

Yacht Kids

Under loven är alla barn, oavsett ålder, hjärtligt välkomna till oss. Då är spat öppet för barn under vissa tider på dagen och det kryllar av barnanpassade aktiviteter, sköna behandlingar och intensiva träningspass. I restaurangen har menyn kompletterats med sådant som de yngre i familjen brukar uppskatta. De minsta roar sig gärna i lekrummet eller med kritor och ritblock vid middagsbordet – om man inte hittar dem i filmrummet. Nöjda barn ger nöjda föräldrar! Läs mer om Yacht Kids här.

Tryggt för dig

Stenungsbaden Yacht Club är medlem i Svenska Spahotell som är en förening för högkvalitativa hotell med spaverksamhet. Medlemskap innebär en garanti för att vårt hotell har ett visst utbud av behandlingar och aktiviteter, samt att dessa utförs av välutbildad personal.

2.190.163.493 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK