Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stenungsund, Sverige

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Sverige

Vid porten till Bohuslän, endast 30 minuter norr om Göteborg, ligger Stenungsbaden Yacht Club, med vacker utsikt över Hakefjorden. Förundras av naturen, anordna kreativa konferenser, aktivera dig både på land och till havs och varva ner på vårt spa.

Stenungsbaden Yacht Club 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Stenungsbaden Yacht Club

En unik kombination av västkustens naturmiljöer och aktiviteter som beachvolleyboll och segling blandat med ett läckert spa med pooler, gym och bastu  - varmt välkommen till Bluewater Sports & Health Club, en enastående plats för både vila och aktivitet. Självklart kan du också njuta våra härliga behandlingar. 

Spa

Här möts du av en påtaglig fläkt av den amerikanska östkusten. Vi har varma källor, jacuzzi, wellnesspool och bastulandskap. Här kan du njuta av ett glas kall champagne och det finns alltid färsk frukt och vatten. Entré till spa ingår ej i logipriset.

Behandlingar

Bluewater Sports & Health Club erbjuder allt från traditionsenliga kroppsbehandlingar till Madonnas allra senaste trendkur. Vill du ha hjälp med din make-up eller en quick fix, eller kanske njuta av en sparitual? Läs mer om våra behandlingar i listan till höger. 

Gym och träningspass

Vårt gym är utrustat med olika viktmaskiner, fria vikter samt löpband, cyklar och crosstrainer. Vi erbjuder flera klasser varje dag med såväl kondition som styrka och balans. Här hittar du vårt klasschema. Alla dag- och kvällsspagäster har fri tillgång till gym och träningsklasser. Boende gäster har fri tillgång till gym. Anmälan till pass är obligatorisk och görs i Bluewaters reception, via telefon eller e-post. 

Åldersgräns

På spaavdelningen är det som regel barnfritt men ungdomar från 16 år är välkomna i målsmans sällskap.

Yacht Kids

Under skolloven är alla barn, oavsett ålder, hjärtligt välkomna till oss. Då är spat öppet för barn under vissa tider på dagen och det kryllar av barnanpassade aktiviteter, sköna behandlingar och intensiva träningspass. I restaurangen har menyn kompletterats med sådant som de yngre i familjen brukar uppskatta. De minsta roar sig gärna i lekrummet eller med kritor och ritblock vid middagsbordet – om man inte hittar dem i filmrummet. Nöjda barn ger nöjda föräldrar! Läs mer om Yacht Kids här.

Tryggt för dig

Stenungsbaden Yacht Club är medlem i Svenska Spahotell som är en förening för högkvalitativa hotell med spaverksamhet. Medlemskap innebär en garanti för att vårt hotell har ett visst utbud av behandlingar och aktiviteter, samt att dessa utförs av välutbildad personal.

Öppettider

Spa

Söndag - torsdag 10.00 - 20.00
Fredag 10.00 - 23.00
Lördag 09.00 - 23.00

Gym

Söndag - torsdag 07.00 - 22.00
Fredag - lördag 07.00 - 20.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Entré till spa

Måndag - torsdag: 350 SEK
Fredag: 450 SEK
Lördag: 550 SEK
Söndag: 450 SEK

Inklusive lån av badrock, tofflor och handduk samt fruktbuffé. Entré ingår ej i logipriset.

Spaentré i samband med minst 50 minuters behandling 195 kr, söndag - torsdag.

Entré till gym

Fri entré för alla boende, dagspa- och kvällsspagäster.

Externa gäster - gym: 120 SEK
Externa gäster - träningspass: 180 SEK

Boka behandling eller pass

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
0303-726 855 eller via bluewater@stenungsbaden.se

2.311.63.057 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK