Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Stenungsbaden Yacht Club

Om hotellet

Hitta till hotellet

Buss

Busshållplats: Stenungsön, endast 2 minuters promenad från hotellet.

Tåg

Stenungsund C, ca 20 minuters promenad från hotellet.

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>

Taxi

Vi samarbetar med Taxi Stenungsund, telefon 0303-75 15 15.

Båt

Position: N58° 0,3 N - 11° 48,5 E. I vår gästhamn finns flera gästplatser. Hamnen har ett djup på 3 m. Använd bojarna som finns utlagda till för/akterförtöjning, i övrigt långsides förtöjning.

Om Stenungsbaden
Yacht Club

Antal rum

214 rum - 448 bäddar

Antal konferenslokaler

24 st - plats för upp till 500 konferensdeltagare.
Mingelytor för upp till 1 500 deltagare. 

Avstånd flygplatser

Göteborg Landvetter Airport:
70 km, ca 45 min.
Trollhättan-Vänersborg flygplats:
65 km, ca 50 min. 

Upplev känslan av Newport och västkustromantik i svensk tappning, bara en halvtimmes bilfärd norr om Göteborg. Men Stenungsbaden Yacht Club är inte lika högtravande som namnet antyder. Vi är noga med att det här är en avslappnad, lägga-upp-fötterna-på-bordet, yachtclub och hotell. Hit kommer man både för att njuta av upplevelser och aktiviteter och för att varva ner.

Spa & träning

Vår stora spaavdelning Bluewater Sports & Health Club erbjuder varma sköna bad, både utomhus och inomhus, ett bastulandskap, behandlingar, ”quick fix” inför kvällens middag, och träning både i grupp och individuellt. När vädret tillåter kan du spela både beachvolley och tennis. Eller bara sitta på soldäcket och njuta av det karga skärgårdslandskapet.

NB! Entré till spa ingår inte i logipriset, bokas separat på bluewater@stenungsbaden.se. 

Priser entré spa inkl. lån av handduk:

Söndag - torsdag: 350 SEK
Fredag: 450 SEK
Lördag: 550 SEK

Konferans hos oss

Stenungsbaden Yacht Club kan förverkliga alla dina önskningar om hur du vill ha din konferens. Ha konferensen utomhus, sätt extra fart med aktiviteter på havet, gör succé med ett eget liveband, variera era måltider, eller var för er själva i vår exklusiva konferensvilla. Vi kan ta emot upp till 500 personer i samma lokal och 1 500 personer för mingel. Läs mer om konferensmöjligheter hos oss >>

Matupplevelser

Vår huvudrestaurang New Sweden bjuder på vidunderlig utsikt över den bohusländska skärgården och Hakefjorden. Nere vid strandkanten väntar under sommarmånaderna charmiga bryggkrogen Kookaburra. Läs mer om restaurang New Sweden och Kookaburra här.

Dans, nattklubb och konserter

Varje fredag och lördag har vi dans och nattklubb på hotellet. Vissa helger under året tar vi in extra stora artister och vi kan även förvandla hamnplan till ett konsertområde. Här hittar du vår nöjeskalender.

Aktiviteter

Möhippa, svensexa, golfweekend, konferens eller bara umgänge med nära och kära? Steungsbaden Yacht Clubs breda aktivitetsutvud erbjuder något för alla. Med naturen och havet alldeles runt hörnet kan vi erbjuda allt från segling, båtturer, is-skulptering och fyrhjulskörning. För dig som önskar lite stillsammare aktiviteter kan vi rekommendera vinprovning och föreläsningar, för att nämna några. Vill du prova på en riktig utmaning så boka in en boot camp på vår egen hinderbana. Läs mer om vårt stora aktivitetsutbud >>

2.180.162.605 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK