Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Stenungsbaden Yacht Club Stenungsund ,  Sverige

Se alla hotell i Stenungsund, Sverige

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Sverige

Vid porten till Bohuslän, endast 30 minuter norr om Göteborg, ligger Stenungsbaden Yacht Club, med vacker utsikt över Hakefjorden. Förundras av naturen, anordna kreativa konferenser, aktivera dig både på land och till havs och varva ner på vårt spa.

Stenungsbaden Yacht Club 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Stenungsbaden Yacht Club

Upplev känslan av Newport och västkustromantik i svensk tappning, bara en halvtimmes bilfärd norr om Göteborg. Men Stenungsbaden Yacht Club är inte lika högtravande som namnet antyder. Vi är noga med att det här är en avslappnad, lägga-upp-fötterna-på-bordet yachtclub och hotell. Hit kommer man både för att njuta av upplevelser och aktiviteter och för att varva ner.

Spa & träning

Vår spaavdelning Bluewater Sports & Health Club erbjuder varma sköna bad, både utomhus och inomhus, ett bastulandskap, bastuflotte, behandlingar och träning både i grupp och individuellt. När vädret tillåter kan du spela beachvolley och tennis, eller bara sitta på soldäcket och njuta av det karga skärgårdslandskapet. På vår bootcampbana kan du utmana både dig själv och dina vänner.

Upplev vårt spa

Entré till vårt spa ingår inte i logipriset utan bokas separat via e-post eller telefon. I entrépriset ingår lån av badrock och handduk, samt te och färsk frukt. Läs mer om priser och öppettider här.

Konferens i skärgården

Stenungsbaden Yacht Club kan förverkliga alla dina önskningar om hur du vill ha din konferens. Ha konferensen utomhus, sätt extra fart med aktiviteter på havet, gör succé med ett eget liveband, variera era måltider, eller var för er själva i vår exklusiva konferensvilla, J.C Stevens. Vi kan ta emot upp till 420 personer i samma lokal och 1 500 personer för mingel. Läs mer om konferensmöjligheter hos oss här.

Matupplevelser

I restaurangen Captains Table möter svensk västkust amerikansk östkust och vi bjuder på vidunderlig utsikt över den bohusländska skärgården och Hakefjorden. Nere vid strandkanten väntar under sommarmånaderna charmiga bryggkrogen Kookaburra. Läs mer om The Captains Table och Kookaburra här.

Dans och underhållning

På helgerna höjer vi stämningen med pianist, DJ, liveband och dans. Vissa helger under året tar vi in extra stora artister och vi kan även förvandla hamnplan till ett konsertområde. Läs om allt som händer i vår kalender.

Aktiviteter

Möhippa, svensexa, golfweekend, konferens eller bara umgänge med nära och kära? Steungsbaden Yacht Clubs breda aktivitetsutvud erbjuder något för alla. Med naturen och havet alldeles runt hörnet kan vi erbjuda allt från segling, båtturer, is-skulptering och fyrhjulskörning. För dig som önskar en stillsammare aktivitet kan vi rekommendera dryckesprovning, för att nämna något. Vill du prova på en riktig utmaning så boka in en boot camp på vår egen hinderbana. Läs mer om vårt stora aktivitetsutbud här.

Kontakt

  • Södra Stenungsön 44448 Stenungsund , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Busshållplats: Stenungsön, endast 2 minuters promenad från hotellet.

Tåg

Stenungsund C, ca 20 minuters promenad från hotellet.

Taxi

Vi samarbetar med Taxi Stenungsund,
telefon 0303-75 15 15.

Båt

Position: N58° 0,3 N - 11° 48,5 E. I vår gästhamn finns flera gästplatser. Hamnen har ett djup på 3 m. Använd bojarna som finns utlagda till för/akterförtöjning, i övrigt långsides förtöjning.

Om StenungsbadenYacht Club

Antal rum

214 rum - 448 bäddar

Antal konferenslokaler

24 st - plats för upp till 420 konferensdeltagare.
Mingelytor för upp till 1 500 deltagare. 

Avstånd flygplatser

Göteborg Landvetter Airport:
70 km, ca 45 min.
Trollhättan-Vänersborg flygplats:
65 km, ca 50 min. 

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.470.234.000 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.