Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Sverige

Byt vardagen mot en välgörande dos saltstänkt Newport-elegans, endast 30 minuter norr om Göteborg. Förundras av naturens storslagenhet, anordna kreativa konferenser, aktivera dig både på land och till havs och varva ner på vårt spa.

Stenungsbaden Yacht Club 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Stenungsbaden Yacht Club

55% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 178 gästomdömen.
4
Läge
3,5
Sovkvalitet
3,5
Service
3,5
Standard
3,5
Rum
3,5
Renlighet
4

50-års vistelse

den 21 juli 2015, Göteborg, Sverige, MrsMi65

Mycket trevligt hotell och SPA med en fantastisk service vad vi än bad om försökte dom lösa allt på bästa sätt vi var alla väldigt nöjda kan varmt rekommendera detta hotell får nästan 5 prickar det br…

Mycket trevligt hotell och SPA med en fantastisk service vad vi än bad om försökte dom lösa allt på bästa sätt vi var alla väldigt nöjda kan varmt rekommendera detta hotell får nästan 5 prickar det brast lite i frukostmatsalen men 4,5 är ni absolut värda!
Läs mer
3

Skönt spa

den 18 juli 2015, , Patrik S

Ett helt ok hotell. Lite för dyrt för det man får. Lite för slitna rum, fick leta ett tag efter eluttag på rummet. Spa delen är dock en fantastisk upplevelse. Även frukosten var av hög standard. Resta…

Ett helt ok hotell. Lite för dyrt för det man får. Lite för slitna rum, fick leta ett tag efter eluttag på rummet. Spa delen är dock en fantastisk upplevelse. Även frukosten var av hög standard. Restaurangdelen var avstängd men kokaburra funkade också bra.
Läs mer
5

Vilket hotel med fantastisk personal och trevlig miljö!! Saknar redan...

den 10 juli 2015, Göteborg, Sverige, ShaSaj

Vi är jätte nöjda. Hotellet gjorde allt för att vi skulle trivas och ha trevlig vistelse. Personalen var väldig lyhörd och särskild tack till Sandra i Receptionen, Sandra från Varekil ;) som ordnade a…

Vi är jätte nöjda. Hotellet gjorde allt för att vi skulle trivas och ha trevlig vistelse. Personalen var väldig lyhörd och särskild tack till Sandra i Receptionen, Sandra från Varekil ;) som ordnade allt. Andreas också. Vill även tacka frukost personalen! Sen de trevliga tjejerna i Spa måste vi också nämna. Hotellet har en jätte fin spa med flera pooler och med havsutsikt. Vi bodde där 5 nätter och checkade ut idag 10 juli 2015 På återseende!
Läs mer
3

Vårt årliga sommarbesök

den 9 juli 2015, , Susanne L

Vi brukar bo på Stenungsbaden Yacht Club när vi bilar runt på västkusten på vår sommarsemester varje år. Trivs alltid bra och det är därför vi återkommer. En stor fördel är den fantastiskt fina spa av…

Vi brukar bo på Stenungsbaden Yacht Club när vi bilar runt på västkusten på vår sommarsemester varje år. Trivs alltid bra och det är därför vi återkommer. En stor fördel är den fantastiskt fina spa avdelningen där man verkligen njuter och mår bra och som gör att man inte är så väder beroende. Alltid trevlig personal där - även denna gång. Nu bodde vi på hotellet fredag till söndag och det var många som var party sugna och passade på att festa i spat och vid hotellets brygga i sina båtar. Gränsen är hårfin mellan trevlig feststämning och för mycket av det goda så det blir störande. Tyvärr blev det lite mycket åt det negativa hållet denna helg. Vi har fördelen och är lite bortskämda med att alltid få bra rum med utsikt. Denna gång fick vi ingen ingen respons om önskemål vid incheckning. Matsalen höll på att byggas om när vi var där vilket märktes vid frukosten då det var lite rörigt. Mycket bra frukost dock. Restaurang Kokaburra vid vattnet nere vid hotellet ligger fint och har goda räkor och fantastiska musslor. Plus till solstrålen David som serverade oss och var så serviminded. Sammantaget var årets besök inte lika njutbart som det brukar vara pga högljutt festande och läge på rum men vi återkommer säkert.

Svar från ägaren

den 10 juli 2015

Hej, Tack för de beskrivande orden och tack för ert besök. Ni är hjärligt välkomna tillbaka nästa år. Ha en fortsatt riktigt skön sommar/ från all personal.

Läs mer
1

Äckligt varmt på rummet och fest hela natten.

den 5 juli 2015, , calun12

Vi bodde på hotellet i samband med ett bröllop i området. Personalen var trevliga och hjälpsamma, vi fick checka in flera timmar innan avsatt tid. När vi kom upp till rummet så möttes vi av en värmevå…

Vi bodde på hotellet i samband med ett bröllop i området. Personalen var trevliga och hjälpsamma, vi fick checka in flera timmar innan avsatt tid. När vi kom upp till rummet så möttes vi av en värmevåg och ingen air condition på rummet. Rummet var ok städat men oerhört slitet och för 1700kr per natt så förväntar man sig lite mer. Natten bestod av festade ungdomar, skrik och bråk med ett rum som var så varmt att det knappt gick och sova. Frukosten var rörig dåligt utbud och personalen var inte snabba med att fylla på eller att städa bort på borden (detta fick vi själva göra). Skulle inte rekommendera detta hotell för någon.

Svar från ägaren

den 10 juli 2015

Hej, Ja, det kan vara varmt. Helst när det blir väderomslag. Vi har inte air con på alla våra rum. Under den varma perioden är det bra att boka rum med air con. Man blev lite tagen på sängen under denna period som kom lite plötsligt. Vid ett annat tillfälle rekommenderar jag att ni skriver i särskilda önskemål. Vissa är ute efter lite mer festligheter medan andra vill ha lugn och ro. Vi vill gärna veta vad våra gäster önskar. Vill så klart att man får det man förväntar sig. På önskat återseende!

Läs mer
2.210.164.555 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK