Strömstad Spa Strömstad ,  Sverige

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Strömstad, Sverige

Strömstad Spa

Strömstad,  Sverige

Strömstad Spa ligger mitt i den svenska skärgårdsidyllen på Nötholmen i Strömstad. Med bara 10 meter till havet och 45 meter till golfbanan är det här en plats som gjord för att koppla av och må gott på. Vi gör det lätt att njuta.

Strömstad Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Strömstad Spa

Strömstad Spa vet att en konferens kräver mer än god planering. Välj bland våra moderna lokaler med kapacitet för upp till 500 personer. 

Många möjligheter

En konferens på Strömstad Spa öppnar för många möjligheter. Med kapacitet för 500 deltagare i vår största konferenslokal och ett stort antal mötesrum finner vi lösningar för alla typer av arrangemang. Strömstad och Bohuslän erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser som ger ny inspiration och ett välbehövligt avbrott från en krävande konferens.

Inte bara ett möte

Hos oss kan du slappna av i vår spaavdelning, som breder ut sig på hela 2000 kvadratmeter. Varför inte boka spabehandlingar för hela gruppen? Ett skönt avbrott kan också bestå av ett gruppträningspass för konferensdeltagarnha. Ni får nytt syre och blir piggare och mer kreativa. Vi erbjuder både lugna och mer utmanande träningsformer. Kontakta oss för pris och skräddarsydda lösningar för just dig och ditt företag.

Aktiviteter och events

Vi anpassar och skräddarsyr aktiviteter och konferensens utformning efter gruppens önskemål och förutsättning. Vårt mål är att kunna erbjuda allt från roliga och utmanande aktiviteter, till avkopplande och lugna stunder i vårt spa. Oavsett vad ni är ute efter strävar vi alltid efter att genomföra aktiviteterna med hög kvalitet och utmärkt service. Quality Spa & Resort Strömstad ligger vid havet, och 50 meter från golfbanan. Med närheten till både hav, aktiviteter och naturreservat är möjligheterna till nya upplevelser i princip oändliga. Vi kan arrangera 5-kamp, fisketur, hummerfiske, cykeltur, kajakpaddling, zumba, mat- och vinkvällar, musik och underhållning. Möjligheterna är många för att göra konferensen till en spännande och oförglömlig upplevelse. Varmt välkommen att ha din konferens hos oss!

Kapacitet

Nedan ser du maxkapaciteten i våra konferenslokaler.

Armeria 1

100 personer

Armeria 2

100 personer

Armeria 3

100 personer

Armeria 1 + 2 + 3

500 personer

Pandalus 1

60 personer

Pandalus 2

60 personer

Pandalus 1 + 2

120 personer

Somateria och Primula

30 personer

Hypericum och Lonicera

20 personer

Vitulina, Aurelia, Mytilus, Fucus och Ostrea

15 personer

Boka konferens

E-post: conference.stromstad@choice.se
Telefon: +46 526 30 340

2.450.194.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.