Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Strömstad, Sverige

Strömstad Spa

Strömstad,  Sverige

Strömstad Spa ligger mitt i den svenska skärgårdsidyllen på Nötholmen i Strömstad. Med bara 10 meter till havet och 45 meter till golfbanan är det här en plats som gjord för att koppla av och må gott på. Vi gör det lätt att njuta.

Strömstad Spa 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Strömstad Spa

Ta med dig fru eller man, syster eller bror, svärföräldrar eller kusiner på en upplevelsesrik tur till Strömstad. Hos oss på Strömstad Spa kan ni får en minnesvärd upplevelse, fylld av fartfyllda aktiviteter eller lugnt och avkopplande i vårt spa. 

Tid för varandra

De allra flesta kan nog instämma att vi borde tillbringa lite mer kvalitetstid tillsammans med vår familj. Hos oss är ni alla varmt välkomna, få som många, för en natt eller för en längre vistelse. För golf eller för spa. Eller för båda. Här tror och hoppas vi att alla kommer hitta sina favoritaktiviter och platser. Strömstad bjuder på många upplevelser som är familjevänliga. Vad sägs om att resa en tur ut till Kosteröarna, eller om att tillbringa dagen till fots i naturområdet i närheten av hotellet? För de shoppingglada är det ett nöje att strosa på de trivsamma gatorna i Strömstad centrum.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information eller vid frågor
på telefon 0526-303 00 eller via
booking.stromstad@choice.se
  

2.311.63.057 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK