Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Strömstad, Sverige

Strömstad Spa

Strömstad,  Sverige

Strömstad Spa ligger mitt i den svenska skärgårdsidyllen på Nötholmen i Strömstad. Med bara 10 meter till havet och 45 meter till golfbanan är det här en plats som gjord för att koppla av och må gott på. Vi gör det lätt att njuta.

Strömstad Spa 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Strömstad Spa

Vårt 2000 kvadratmeter stora Decléor Aroma Spa breder ut sig på två våningsplan och erbjuder en rad avslappnande och uppfriskande aktiviteter.

Vårt utbud

På vårt första våningsplan kan du träna - här finner du både gym och fitnessal. Solarium, omklädningsrum med finsk bastu, poolområde med saltvattensbassäng och jacuzzi. På våning två är det ett stort bastuområde med finsk sauna, ångbastu, tecaldarium, kneippbad, snötunna, fotbad, och mezzanin med avslappningsområde och utsikt över poolområdet. Här finns också vår utomhusjacuzzi där du kan njuta av utsikten över hamnen. På plan två finns också vår behandlingsavdelning med omklädningsrum för dig som bokat behandlingar.

Bad & Relax

Hos oss finns alla möjligheter för ett skönt dopp. Vi erbjuder hela sju olika pooler och bassänger fördelat över våra två våningsplan. Vi har en stor saltvattenspool med olika massagefunktioner, "kobra" och liggbänkar. Saltvattenspoolen håller 28 grader - här kan du ligga och flyta! Vidare har vi ett Kneippbad, ett bad med runda stenar på botten där man går med höga knän från kallt till varmt vatten. Vi har tre jacuzzier – en på plan ett, en i vårt VIP-spa och en utomhus. I VIP-spa-avdelningen finns också ett  finner du också vår ett "hottub" med liggbänkar. Dessutom erbjuder vårt spa fyra fotbad, snötunna,  eventduschar med olika massage-, värme- och dofteffekter och relaxbäddar på plan två.

Sju olika bastur

Vi har sju olika bastur med luftfuktighet som varierar från 10 % till 100 %, och temperaturer som spänner från 43 - 90 grader. Vi har totalt tre finska saunas - bastur med låg luftfuktighet och hög temperatur. En för endast damer, en för män och en gemensam. Vill ni bada i ångbastu erbjuder vi två stycken; en vanlig och ett tecaldarium som håller samma temperatur som den vanliga ångbastun, men med mindre ånga och lägre fuktighet. Vår softsauna är som en finsk sauna, men med lägre temperatur för de som tycker att 90 grader är lite i det varmaste laget.

Dagspa

Alla vår hotellgäster har fri entré till bad, gym och träning. Men du är varmt välkommen hit även om du inte bor över på hotellet. Kom och njut av en skön dag hos oss på Decléor Aroma Spa. Tillbringa dagen i vår bad- och relaxavdelning och bli skönt avslappnad. Du har också fri tillgång till gym och gruppträning. Lägg till en lunch eller middag och du har en underbar heldagsupplevelse. Se priser i spalten till vänster. Bokar du en behandling hos oss ingår alltid entré till spaområdet. 

Receptioner och Spa-shop

Bredvid hotellreceptionen på första våningen hittar du vår Spa-shop. Här finns ett utbud av badkläder och skönhetsprodukter för ansikte, kropp och hår, samt access till både träning och bad. Vid spareceptionen på plan två önskas spagästerna välkomna, och här finns också vår stora spabutik på 100 kvadratmeter. Här finner du kvalitetsprodukter för hud och hår, kosttillskott, makeup och badkläder.

SPA-svit

Är ni två personer som vill dela en härlig Spa-upplevelse? Boka då vår Spa-svit tillsammans med någon du tycker om! Här är ni helt för er själva och kan njuta av bad, dusch och egen bastu för två. Dessutom kan ni göra behandlingar som body scrub, massage och energigivande inpackning på varandra i rummet, produkterna finns redan där. Vi dukar också fram frukt och juice till er. Kontakta oss för bokning av SPA-sviten. 

Öppettider

Spa - Bad & Relax

Alla dagar: 07.00 - 21.00

Barntider i badet

Alla dagar: 09.00 - 11.00

Barntider i badet under lov

Kontakta oss för information om öppettider.

Spa - behandlingar

Måndag - onsdag: 10.00 - 19.00
Torsdag: 09.00 - 19.00
Fredag - lördag: 09.00 - 20.00
Söndag: 09.00 - 17.00

Träningscenter

Alla dagar: 07.00 - 21.00 

Öppettiderna för våra faciliteter kan variera under lov och speciella helger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider under din vistelse.

Pris för Dagspa (för externa gäster)

Dagspa med träning: 195 SEK
Dagspa med träning & lunch: 395 SEK
Dagspa med träning & middag: 450 SEK

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på 0526-303 42 eller via spa.stromstad@choice.se.

2.311.63.057 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK