Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Strömstad Spa

Strömstad,  Sverige

Strömstad Spa ligger mitt i den svenska skärgårdsidyllen på Nötholmen i Strömstad. Med bara 10 meter till havet och 45 meter till golfbanan är det här en plats som gjord för att koppla av och må gott på. Vi gör det lätt att njuta.

Strömstad Spa 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Strömstad Spa

63% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 480 gästomdömen.
4
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
1

Dålig ordning

den 12 februari 2016, Strömstad, Sverige, 940anderss

Man hade bokat resturangen i ett felaktigt namn. Fick inte den maten vi hade beställt. Samma gäller behandlingarna och behandlingarna var olika fast vi hade bokat samma behandling. Standarden i övrigt…

Man hade bokat resturangen i ett felaktigt namn. Fick inte den maten vi hade beställt. Samma gäller behandlingarna och behandlingarna var olika fast vi hade bokat samma behandling. Standarden i övrigt var som vilket annat hotell som helst.
Läs mer
2

Hanna

den 11 februari 2016, Linköping, 131hanna

Fantastisk fint läge, otroligt härlig restaurang men hutlösa överpriser, 495 kr för en varmrätt, det är ju ingen åretskock som jobbar på hotellet direkt, Spaavdelningen känns trött och behöver en uppd…

Fantastisk fint läge, otroligt härlig restaurang men hutlösa överpriser, 495 kr för en varmrätt, det är ju ingen åretskock som jobbar på hotellet direkt, Spaavdelningen känns trött och behöver en uppdatering, Färgflagor som borde renoveras, riktigt bra gym. I övrigt är jag inte imponerad, tycker det känns överreklamerat och inte speciellt mysig atmosfär, däremot var jag ju där i lågsäsong, men det måste ju fortfarande finnas lite driv och det lilla extra, exempelvis semlor till alla gäster under fettisdagen? choklad på rummet mm mm, i högsäsong kan jag förstå att man inte kanske hinner men en trött tisdag i februari känns det ju som om man kunde ge de lilla extra!
Läs mer
2

Opersonligt och utan överraskningar

den 3 februari 2016, Boras, Sweden, pysslig

Vår rum var litet och hade utsikt mot innergård/tak. Välstädat men absolut inget jag vill bo igen i. Spaavd var stor men utan överraskningar. Bastu, pool, dusch i olika varianter. Är du där sent på kv…

Vår rum var litet och hade utsikt mot innergård/tak. Välstädat men absolut inget jag vill bo igen i. Spaavd var stor men utan överraskningar. Bastu, pool, dusch i olika varianter. Är du där sent på kvällen tar det framställda vattnet slut, muggar ligger lite överallt. Restaurangpersonalen var oengagerad, maten medioker. Stort o opersonligt är det jag återkommer till. Planerar inte ytterligare besök.
Läs mer
4

Vardag i januari

den 3 februari 2016, Göteborg, Sverige, Dan A

Väldigt prisvärt spa med mycket valuta för pengarna. Var nästan inga gäster på hotellet så vi var lyxigt ensamma. Väldigt fina och fräscha lokaler,som till exempel restaurangen och spaavdelningen. Rek…

Väldigt prisvärt spa med mycket valuta för pengarna. Var nästan inga gäster på hotellet så vi var lyxigt ensamma. Väldigt fina och fräscha lokaler,som till exempel restaurangen och spaavdelningen. Rekommenderar!
Läs mer
1

nina

den 31 januari 2016, Västra Götalands län, Sverige, ninabW112HE

Tråkig byggnad, en mörk gigantisk betongkoloss. Mycket folk i spat (en fredag) vilket gjorde det trångt och vi valde att bara vara i spadelen en kort stund. God mat, men. Det finns andra teckningars…

Tråkig byggnad, en mörk gigantisk betongkoloss. Mycket folk i spat (en fredag) vilket gjorde det trångt och vi valde att bara vara i spadelen en kort stund. God mat, men. Det finns andra teckningars spa-anläggningar urmed västkusten om man vill ha lugn och ro. Mycket lyhört,när någon gick i korridoren lät det som att de var inne i rummet. Som tur var var det inte så mkt spring i korridoren på natten. Vi hade dubbelrum med mkt smala sängar.

Svar från ägaren

den 1 februari 2016

Vad tråkigt att ni inte gillar vårt hotell! Vi gör varje dag det bästa för att våra gäster ska ha det trevligt hos oss, vår byggnad får vi tyvärr inte gjort något åt!

Läs mer
2.280.169.511 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK