Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

THE THIEF

Om hotellet

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Tunnelbanestation Nationaltheatret.

Buss

Buss 54 till Bryggetorget.

Från Oslo Flygplats Gardermoen

Flytoget till Nationaltheatret.

Taxi

Vi rekommenderar Oslo Taxi,
telefon +47 02323 eller Norges Taxi,
telefon +47 08000.

Flygplatstransfer

Beställ The Thief Car Service på stay@thethief.com  
Mercedes E-klass: från 1 780 NOK 
Mercedes S-klass: från 1 980 NOK

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>

Om THE THEIF

Antal rum

116 rum - 236 bäddar

Antal konferenslokaler

6 st - plats för upp till 50 deltagare

Avstånd flygplatser

Gardermoen: 45 km, ca 50 min
Torp: 115 km, ca 1 h, 20 min
Rygge: 75 km, ca 50 min

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Bryggetorget: 2 min
Tunnelbana Nationaltheatret: 10 min 
Flytogsstation Nationaltheatret: 5 min 

Tidigare var Tjuvholmen hemvist för stadens tjuvar och lösdrivare. Idag rymmer den lilla holmen arkitektur och konst i världsklass.

Konceptet

På THE THIEF behandlar vi rockstjärnor som gäster och gäster som rockstjärnor. Vi förbinder oss till kvalitet, dyrkar detaljer och bemödar oss lite extra för att överraska dig som gäst. Så skapar vi hotellupplevelser. THE THIEF är ett livsstilshotell byggt på en grundläggande idé om hållbarhet och lokala kvaliteter i en ny framväxande stadsdel i Oslo.

Hotellet

En liten holme inramat i ett hav av upplevelser. Med Oslos häftigaste läge tar THE THIEF med dig långt ifrån vardagen. Från din privata balkong kan du vila ögonen på fjorden. Inomhus har konstkurator Sune Nordgren handplockat originalkonst till samtliga av hotellets väggar och bjuder därmed på överraskande estetiska upplevelser. Rummen är inredda med signaturmöbler skapade av norska och internationella designtalanger, noga utvalda av inredningsarkitekten Anemone Wille Våge. Hotellets närmaste granne är Astrup Fearnley Museet, designat av den italienska stjärnarkitekten Renzo Piano .
Läs mer om konsten på THE THIEF här.

Ät gott på THE THIEF

Trevliga restauranger och konstgallerier ligger sida vid sida på bilfria gator och torg på Tjuvholmen. På THE THIEF är portarna alltid öppna. Hotellets restaurang, Fru K. har en egen året-runt-öppen terrass med plats för 100 gäster samt chambre séparée för upp till 16 personer. Restaurangens fokus ligger på att erbjuda det allra bästa när det gäller lokalt och hållbart producerade råvaror.

Sviter

Våra sviter är Oslos första med vågskvalp utanför balkongen. Rymliga rum med separata sovrum och stora badrum i vit Vittorio-marmor med badkar och separat rainforest shower. Lägg till handplockad konst, designmöbler och armaturer från kvalitetsproducenter som B&B Italia och Brand van Egmond. 
Läs mer om våra sviter här >>

THIEF SPA

Det är avkopplande annorlunda att vara gäst hos oss. THIEF SPA hämtar det bästa från spakulturer över hela världen, och tar med det hem till Tjuvholmen.

Välkommen till THE THIEF.

2.190.163.493 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK