Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

THE THIEF

Konferens

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra konferenslokaler.

Pipervika

50 personer

Fjord

40 personer

Dokken/Fru Krogh/Holmen

12 personer

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
+47 24 00 40 00 eller via stay@thethief.com.

THE THIEF bjuder på moderna och flexibla mötesrum med utsikt över Tjuvholmens kanaler. Hotellets konferensfaciliteter inkluderar tre styrelserum och två mötesrum med kapacitet på upp till 50 personer. En viktig del av THE THIEF är konsten och exklusiviteten, det lyser igenom i konferensfaciliteterna också.

Även för den kräsna mötesdeltagaren

Alla mötesrum är utrustade med de allra senaste tekniska lösningarna för att säkerställa en smidig konferens. Varma färger präglar inredningsdesignen i mötesrummen, och mörka paneler bildar spännande kontraster till stora glasytor med ljus och utsikt. Möbler och dekor i alla mötesrum har formgivits av norska och internationella toppdesigners. Rummen har en personlig och intim atmosfär och all konst är omsorgsfullt handplockad. Hit kan man tryggt ta med sig den allra kräsnaste mötesdeltagaren. Styrelserummen fungerar även som chambre séparée för privata luncher och middagar.

Norges bästa konferensrum?

Med direkt utgång till takterrassen med 360 graders utsikt över fjorden, har det största mötesrummet fått det passande namnet Fjord. Stora fönsterytor bjuder in utsikten i rummet och på sommaren kan man avnjuta en middag på takterrassen med plats för upp till 90 personer. Rummet passar perfekt när man vill ta i lite extra, vid årsmöten, jubileumsmiddagar eller kanske en intim konsert?

2.180.162.605 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK