Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Oslo, Norge

THE THIEF

Oslo,  Norge

En liten holme, ett hav av upplevelser. Med Oslos coolaste läge, på Tjuvholmen intill Astrup Fearnley-museet, stjäl THE THIEF sina gäster från den grå vardagen. Hotellet har 116 rum och sviter, alla med skräddarsydda lösningar och unika detaljer.

THE THIEF 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
THE THIEF

På taket av THE THIEF är vi stolta över att ha vad vi anser är Oslos bästa roof top-bar. Häruppe har du en otrolig vy över Oslofjorden och hela Oslo.

Unik atmosfär

Det finns gott om plats på den rymliga takterrassen. Små och stora sittgrupper ger en unik och bekväm atmosfär, bara för dig, för er, i goda vänners sällskap, eller för det speciella tillfället.

Andas och luta dig tillbaka

Borden i sittgrupperna är specialgjorda för att man i dem perfekt ska kunna placera en ishink med tillhörande flaska mousserande vin. om du har haft en lång dag med möten i en av THE THIEF:s unika konferenslokaler och behöver andas ut i friska luften, eller om du bara vill ta ett glas medan du njuter av den svårslagna utsikten, så är THIEF ROOF platsen för dig.

Öppettider

THIEF ROOF

Måndag - fredag: 15.00 - 22.30
Lördag - söndag: 12.00 - 22.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

2.311.63.057 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK