Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Sverige

Yasuragi är en fridfull oas där du kan njuta av japanska bad, aktiviteter, behandlingar, fyra unika restauranger och möjlighet till kreativa möten. En helhetsupplevelse i en miljö inspirerad av det bästa från Japan, bara 20 min från Stockholm.

Yasuragi 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Yasuragi

Yasuragi är ett spahotell utöver det vanliga. Här kan du njuta av japanska bad med varma källor både inomhus och utomhus, sköna behandlingar, rogivande aktiviteter och god mat i en harmonisk miljö, allt med inspiration från Japan.

Konceptet Yasuragi

På japanska betyder Yasuragi inre ro och harmoni och det är vad konceptet Yasuragi handlar om. I årtusenden har badritualen i Japan varit en viktig del för att skapa kroppsligt och själsligt välbefinnande genom att stilla tanken och samla sinnet. Med den japanska enkelheten som inspiration har vi skapat en plats där du som gäst kan att komma ner i varv och låta sinnena vila så att du kan åka hem med ny kraft.

Hotellrum

Alla rum på Yasuragi har på olika sätt inspirerats av den japanska estetiken, men vissa är mer japanska än andra. I vår största svit Ryokan Hanare ingår ett eget japansk bad med varm källa, bastu och en stor veranda. Utanför finns även en bubbelpool med utsikt över Stockholms skärgård. År 2012 byggdes 27 helt nya hotellrum, ritade av White Arkitekter.

Japanska badet

I det japanska badet kan du göra den traditionella japanska tvagningen och här hittar du de varma källorna, olika sorters bastur samt en 25 meters pool. I anslutning till badet finns en lounge för vila, där vi serverar te och frukt. Är du lite hungrig kan vi varmt rekommendera något litet från vår rawfood-bar.

Entré till badet

Som övernattande gäst kan du boka ett badpaket i samband med din rumsbokning, och får då tillgång till det japanska badet och våra aktiviteter. Vi har även olika typer av dagpaket för dig som inte bor på hotellet.

Yukatan - din klädsel hos oss

Precis som i Japan får du en yukata, en bomullsrock, när du kommer till oss. Den bär du under hela din vistelse. Du behöver alltså inte tänka på vad du ska ha på dig på Yasuragi. Yukatan är mörkblå med vita japanska tecken, fuku som betyder "tur och lycka" samt kotobuki som betyder "sann glädje”. Yukatan får du behålla som ett minne av ditt besök på Yasuragi.

Behandlingar 

I vårt spa kan du även boka en behandling som ett komplement till din vistelse. Vi har behandlingar som passar alla, allt från manikyr och massage till färg- och ljudterapi. Behandlingarna bokar du med fördel när du bokar din vistelse.

Aktiviteter

Varje dag finns även ett dagsschema med aktiviteter som meditation och yoga tillgängligt. De flesta aktiviteter ingår i din bokade vistelse och ingen föranmälan krävs. 

Mat och dryck

Mat för alla sinnen. Vi erbjuder inte mindre än fyra olika restauranger samt en sakebar med Sveriges största sakesortiment. 

Mötesavdelningen

Ett möte på Yasuragi tar helheten, människan och miljön i beaktande. Vi hjälper dig att hitta rätt. Läs mer om våra konferens- och eventmöjligheter här.

Japanska trädgården

Upplev en perfekt kombination av det svenska skärgårdslandskapet och japanska trädgårdsprinciper. Vandringens och stillhetens trädgård sträcker sig ända ned till vattenbrynet. Ta en stilla promenad eller sätt dig ned på en bänk och bara andas.

Åldersgräns

Yasuragi har 16-årsgräns på hela anläggningen. Under sommaren är alla åldrar välkomna på Yasuragi Kids.

 

 

Kontakt

  • Telefon: +46 8 747 61 00
  • Fax: +46 8 747 61 01
  • E-post privat@yasuragi.se
  • Org. nr: 556707-8596
  • Hamndalsvägen 6 13281 Saltsjö-Boo , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Buss från Slussen till Orminge Centrum.
Byt där till buss 417 mot Hasseludden och gå av vid hållplats Hamndalsvägen.
Restid ca 35 min. 

Från Arlanda flygplats 

Arlanda Express eller Flygbuss till Stockholms centralstation. Byt där till tunnelbana till Slussen och sedan vidare med buss.

Båt

Sommartid kan du åka Waxholmsbåt till Hasseluddens brygga. Båten avgår från Strömkajen flera gånger dagligen.
Restid ca 30 min. 

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Stockholm,
telefon 08-15 00 00.

Om Yasuragi 

Antal hotellrum

191 rum - 416 bäddar

Antal konferenslokaler

24 st - plats för upp till 400 deltagare

Avstånd flygplatser

Arlanda: 60 km, ca 1 timme

Bromma: 25 km, ca 45 min


Avstånd busshållplats

Hamndalsvägen: ca 7 minuters promenad.

 

2.311.63.057 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK