Information om Coronavirus

Läs om hur vi som hotellkedja agerar i samband med covid-19 och vad som gäller för om- och avbokningar här

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Om Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels koncernledning

Ta del av information och presentationer av Nordic Choice Hotels koncernledning här nedan.

För att komma i kontakt med koncernledningen hänvisar vi till Nordic Choice Hotels pressavdelning. Kontaktuppgifter hittar du här. Informationen om koncernledningen uppdaterades 16 augusti 2017.  

 

Torgeir Silseth, Chief Excecutive Officer på Nordic Choice Hotels

Torgeir Silseth

Chief Executive Officer

Torgeir började sin karriär på Nordic Choice Hotels som vd för Quality Hotel Hafjell 1991-1996. Därefter anställdes han som driftsdirektör för Skandinavien fram till 1999 då han tilträdde som vice koncernchef. Torgeir övertog rollen som vd för Nordic Choice Hotels 2006. Torgeir har examen från Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

 

Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO på Nordic Choice Hotels

Bjørn Arild Wisth

Deputy CEO

Bjørn Arild kommer från en position som vd för Hartmark Consulting, ett av Norges ledande konsultbolag. Han har mer än 14 års erfarenhet av rådgivning inom affärsutveckling, strategi och ledarskap för både norska och internationella företag. Bjørn Arild är utbildad statsvetare från Universitetet i Oslo och University of Wales.

 

Katalin Paldeak, Chief Operating Officer på Nordic Choice Hotels

Katalin Paldeak

Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels

Katalin har en bred erfarenhet inom hotellbranschen, bland annat från Hotel Diplomat och Good Morning Hotel. På Grand Hotel i Stockholm var hon vd mellan 2001-2003 och innan dess hotellchef på samma hotell. Katalin har arbetat inom Nordic Choice Hotels sedan 2004, senast som koncerndirektör for Clarion Hotel, 2005-2014. Katalin är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Göteborg och har gått kurser på bland annat IFL och Cornell University i USA. 

 

Trond Bastiansen, Chief Operating Officer på Nordic Hotels & Resorts

Trond Bastiansen

Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts

Trond började på Nordic Choice Hotels 2007 som driftsdirektör för Quality Hotel i Norge. Han kom då från rollen som vice vd i restaurangkedjan Dolly Dimple's. Mellan 2011-2014 var han koncerndirektör för Clarion Collection® Hotel. Han har tidigare varit högskolelektor och senare dekanus vid Norsk Hotellhøgskole i Stavanger. Trond har en masterexamen i International Hotel Management från Norsk Hotellhøgskole och Cornell University.

 

Catarina Molén-Runnäs, CEO på Nordic Property Management

Catarina Molén-Runnäs

CEO Nordic Property Management

Catarina började på Nordic Choice Hotels 2012, är utbildad civilingenjör och har under hela sin karriär arbetat med bygg- och inredningsprojekt samt med förvaltning. Tidigare arbetade hon för Forsen Projekt AB, LM Ericsson Real Estate AB och NCC Construction AB. Catarina kommer senast från Scandic Hotels.

 

Lisa Farrar, Chief Digital Officer på Nordic Choice Hotels

Lisa Farrar

Chief Digital Officer, Nordic Choice Hotels

Lisa har en djup erfarenhet av digital försäljning, marknadsföring och utveckling inom e-handel och resebranschen i Skandinavien och även internationellt. Lisa kom till Nordic Choice Hotels i januari 2016, och var innan dess vd på Groupon och eBookers/MrJet. Lisa är utbildad civilekonom från University of Westminister i London och har vidareutbildning från London School of Economics.

 

Trine Lise Marsdal, Chief Financial Officer på Nordic Choice Hotels

Trine Lise Marsdal

Chief Financial Officer, Nordic Choice Hotels

Trine är utbildad civilekonom och auktoriserad revisor från Handelshøyskolen BI. Hon har lång erfarenhet som konsult inom governance, internkontroll och processförbättringar. Till Nordic Choice Hotels kom hon 2016, från positionen som CFO på Optimera Norge.

 

Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services

Eirik Bogsnes

Executive Vice President, Hotel Services

Eirik har över tio års erfarenhet av operativt ledarskap från Schibstedt, Amedia och TV2, innan han kom till Nordic Choice Hotels 2016. Bland annat ledde han A-pressens verksamhet i Ryssland och hade som koncerndirektör i Amedia ansvar för bland annat digital strategi och utveckling. Eirik är alumni från Harvard Business School.

 

Daniel Stenbäck, Chief Development Officer på Nordic Choice Hotels

Daniel Stenbäck

Chief Development Officer, Nordic Choice Hotels

Daniel har 20 års erfarenhet från hotell och reseliv i Norden. Tidigare har han varit koncernchef för First Hotels, SVP för Nordic Hotels & Resorts, vd för Clarion Hotel® Post och vd för Gothia Towers. Han är styrelseordförande för branschorganisationen Visita Region Väst och sitter i Visita Sveriges styrelse. 

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.392.009 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.