Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Om Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels koncernledning

Ta del av information och presentationer av Nordic Choice Hotels koncernledning här nedan.

För att komma i kontakt med företagsledningen hänvisar vi till Nordic Choice Hotels pressavdelning. Kontaktuppgifter hittar du här. Informationen uppdaterades 8 mars 2022.  

 

Torgeir Silseth, Chief Excecutive Officer på Nordic Choice Hotels

Torgeir Silseth

Chief Executive Officer

Torgeir började sin karriär på Nordic Choice Hotels som vd för Quality Hotel Hafjell 1991-1996. Därefter anställdes han som driftsdirektör för Skandinavien fram till 1999 då han tilträdde som vice koncernchef. Torgeir övertog rollen som vd för Nordic Choice Hotels 2006. Torgeir har examen från Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

 

Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO på Nordic Choice Hotels

Bjørn Arild Wisth

Deputy CEO

Bjørn Arild kommer från en position som vd för Hartmark Consulting, ett av Norges ledande konsultbolag. Han har mer än 14 års erfarenhet av rådgivning inom affärsutveckling, strategi och ledarskap för både norska och internationella företag. Bjørn Arild är utbildad statsvetare från Universitetet i Oslo och University of Wales.

 

Katalin Paldeak, Chief Operating Officer på Nordic Choice Hotels

Katalin Paldeak

Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels

Katalin har en bred erfarenhet inom hotellbranschen, bland annat från Hotel Diplomat och Good Morning Hotel. På Grand Hotel i Stockholm var hon vd mellan 2001-2003 och innan dess hotellchef på samma hotell. Katalin har arbetat inom Nordic Choice Hotels sedan 2004, senast som koncerndirektör for Clarion Hotel®, 2005-2014. Katalin är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Göteborg och har gått kurser på bland annat IFL och Cornell University i USA. 

 

Henrik Berghult, Chief Operating Officer, Nordic Choice Hotels.

Henrik Berghult

Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts

Henrik har gedigen erfarenhet av hotellindustrin. Bland annat har han arbetat som inköpschef på internationella The Rezidor Hotel Group och har haft flera ledande operativa befattningar i Sverige och Norge för Norlandia Hotels & Resorts. Inom Nordic Choice Hotels har han verkat sedan 2013, senast i rollen som driftsdirektör för Clarion Hotel® i Sverige. Henrik har studerat Service Management på Lunds Universitet och Management på Cornell University i USA.

 

Fredric Landell, CEO på Nordic Property Management

Fredric Landell

CEO Nordic Property Management

Fredric började på Nordic Choice Hotels 2020, och har arbetat med hotellfastigheter sedan 2003. Tidigare har han arbetat på ÅF, Synerco Facilities Management och sedan 2007 drivit de egna bolagen Campdio Fastighetsförvaltning, och Vimini Projektledning och Fastighetsförvaltning. Fredric är utbildad civilingenjör från KTH i Stockholm. 

 

Carl Oldsberg, Chief Digital Officer på Nordic Choice Hotels

Carl Oldsberg

Chief Digital Officer, Nordic Choice Hotels

Carl har mer än 20 års erfarenhet från hotell och resebranschen. Senast kommer Carl från Choice Hotels International där han var ansvarig för franchise-verksamheten utanför USA med 1300 hotell i över 30 länder. Dessförinnan var han VP Revenue & Distribution på Nordic Choice Hotels. Carl har sin utbildning från School of Hotel Administration vid Cornell University.

 

Trine Lise Marsdal, Chief Financial Officer på Nordic Choice Hotels

Trine Lise Marsdal

Chief Financial Officer, Nordic Choice Hotels

Trine är utbildad civilekonom och auktoriserad revisor från Handelshøyskolen BI. Hon har lång erfarenhet som konsult inom governance, internkontroll och processförbättringar. Till Nordic Choice Hotels kom hon 2016, från positionen som CFO på Optimera Norge.

 

Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services

Eirik Bogsnes

Executive Vice President, Hotel Services

Eirik har över tio års erfarenhet av operativt ledarskap från Schibstedt, Amedia och TV2, innan han kom till Nordic Choice Hotels 2016. Bland annat ledde han A-pressens verksamhet i Ryssland och hade som koncerndirektör i Amedia ansvar för bland annat digital strategi och utveckling. Eirik är alumni från Harvard Business School.

 

Daniel Stenbäck, Chief Development Officer på Nordic Choice Hotels

Daniel Stenbäck

Chief Development Officer, Nordic Choice Hotels

Daniel har 20 års erfarenhet från hotell och reseliv i Norden. Tidigare har han varit koncernchef för First Hotels, SVP för Nordic Hotels & Resorts, vd för Clarion Hotel® Post och vd för Gothia Towers. Han är styrelseordförande för branschorganisationen Visita Region Väst och sitter i Visita Sveriges styrelse. 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.