Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Om Nordic Choice Hotels

Koncernledning

Torgeir Silseth

Chief Executive Officer

Torgeir började sin karriär på Nordic Choice Hotels som VD för Quality Hotel Hafjell från 1991-1996. Han blev därefter anställd som driftsdirektör för Skandinavien fram till 1999 då han tilträdde som vice koncernchef. Torgeir övertog rollen som VD för Nordic Choice Hotels 2006. Torgeir har en examen från Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

 

Bjørn Arild Wisth

Deputy CEO

Bjørn Arild kommer från en position som VD för Hartmark Consulting, ett av Norges ledande konsultbolag. Han har mer än 14 års erfarenhet av rådgivning inom affärsutveckling, strategi och ledarskap för både norska och internationella företag. Bjørn Arild är utbildad statsvetare från Universitetet i Oslo och University of Wales.

 

Katalin Paldeak

Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels

Katalin har en bred erfarenhet inom hotellbranschen, bland annat från Hotel Diplomat, Good Morning Hotel, och som VD för Grand Hotel i Stockholm mellan 2001-2003. Innan det var hon hotellchef i tre år på samma hotell. Katalin har arbetat i Nordic Choice Hotels sedan 2004, senast som koncerndirektör for Clarion Hotel, från 2005-2014. Katalin är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Göteborg och har gått kurser på bland annat IFL och Cornell University i USA. Från 2002-2004 var hon styrelsemedlem i Cervera och är nu styrelsemedlem i Åhlens AB, båda inom Axel Johnson AB.

Trond Bastiansen

Chief Operating Officer Fristående hotell

Trond började på Nordic Choice Hotels 2007 som driftsdirektör för Quality Hotel i Norge och kom tidigare från en position som vice VD i restaurangkedjan Dolly Dimple's. Från 2011-2014 var han koncerndirektör för Clarion Collection Hotel. Han har tidigare varit högskolelektor och senare dekanus vid Norsk Hotellhøgskole i Stavanger. Trond har en magisterexamen i International Hotel Management från Norsk Hotellhøgskole och Cornell University.

Catarina Molén-Runnäs

CEO Nordic Property Management

Catarina är utbildad civilingenjör och har under hela sin karriär jobbet med fastighetsprojekt och förvaltning. Hon har tidigare arbetat för Forsen Projekt AB, LM Ericsson Real Estate AB och NCC Construction AB. Catarina kommer närmast från Scandic Hotels innan hon började som projektdirektör på Nordic Choice Hotels 2012.

 

Få välkomsterbjudande på 25% rabatt

Ny prenumerant ? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Få välkomsterbjudande på 25% rabatt
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.500.291.000 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.