Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Om Nordic Choice Hotels

Våra kedjor

Nordic Choice Hotels är en av Nordens ledande hotellkedjor med en årlig omsättning på 9 miljarder NOK och 13 000 anställda i Skandinavien och Baltikum. Våra olika hotellkedjor ger dig möjlighet att välja det som passar just dig bäst.

 

Comfort Hotel® 

Bra hotell i bra lägen till bra pris. Vi kunde ha stannat där, men det finns så mycket mer att säga. Modernt, tillgängligt, tidsenligt, hög effektivitet – paketerat till en bra deal. Du får allt du behöver till priser som ger pengar över till allt annat du vill göra under resan. 

Quality Hotel™

Attraktiva fullservicehotell med tyngdpunkt på kursverksamhet, konferenser och möten. Hotellen ligger i centrum av mindre och mellanstora städer, i utkanten av de största städerna och vid centrala flygplatser i Skandinavien.

Clarion Hotel®

Clarion Hotel är internationella fullservice-hotell som erbjuder moderna, levande mötesplatser i attraktiva områden för nyfikna och kvalitetsmedvetna resenärer.

Clarion Collection®

Clarion Collection erbjuder centralt belägna hotell med individuell service för de personer som reser mycket i Norden.

Nordic Hotels & Resorts 

Förutom de tre hotellkedjorna finns det 17 unika fristående hotell inom koncernen. Samtliga fristående hotell är egna varumärken och fokuserar på att skapa starka individuella koncept - och fantastiska gästupplevelser. 

2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK