Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Om Nordic Choice Hotels

Våra kedjor

Nordic Choice Hotels AS är en av Nordens ledande hotellkedjor med en årlig omsättning på över 6,2 miljarder NOK och över 9 200 anställda. Våra olika hotellkedjor ger dig möjlighet att välja det som passar just dig bäst.

 

Comfort Hotel® 

Bra hotell i bra lägen till ett bra pris. Vi kunde stannat där, men det finns så mycket mer att säga. Modernt, tillgängligt, tidsenligt, hög effektivitet – allt paketerat till en bra deal. Du får allt du behöver till priser som ger pengar över till allt annat du vill göra under resan. 

Quality Hotel™

Attraktiva fullservicehotell med tyngdpunkt på kursverksamhet, konferenser och möten. Hotellen ligger i centrum av mindre och mellanstora städer, i utkanten av de största städerna och vid centrala flygplatser i Skandinavien.

Quality Resort™

Upplevelsehotell som ligger i närheten av attraktiva resmål. Själva orten är en stor del av upplevelsen, med en mångfald av aktiviteter, attraktioner samt välbefinnande.

Clarion Hotel®

Clarion Hotel är internationella fullservice-hotell som erbjuder moderna levande mötesplatser i attraktiva områden för nyfikna och medvetna resenärer.

Clarion Collection®

Clarion Collection erbjuder centralt belägna hotell med individuell service för de personer som reser mycket i Norden.

Fristående hotell 

Nordic Choice Hotels erbjuder förutom våra fem kedjor tio helt unika fristående hotell. Samtliga fristående hotell är egna varumärken och fokuserar på att skapa starka individuella koncept och fantastiska gästupplevelser. 

2.180.162.605 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK