Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen

Om Nordic Choice Hotels

Våra kedjor

Nordic Choice Hotels AS är en av Nordens ledande hotellkedjor med en årlig omsättning på över 6,2 miljarder NOK och över 9 200 anställda. Våra olika hotellkedjor ger dig möjlighet att välja det som passar just dig bäst.

 

Comfort Hotel® – Pretty Damn Good

Bra hotell i bra lägen till ett bra pris. Vi kunde stannat där, men det finns så mycket mer att säga. Urbant, tillgängligt, tidsenligt, hög effektivitet, allt paketerat till en bra deal. Du får allt du behöver till priser som ger pengar över till allt annat du vill göra under resan. Helt enkelt!

Quality Hotel™

Attraktiva fullservicehotell med tyngdpunkt på kursverksamhet, konferenser och möten. Hotellen ligger i centrum av mindre och mellanstora städer, i utkanten av de största städerna och vid centrala flygplatser i Skandinavien.

Quality Resort™

Upplevelsehotell som ligger i närheten av attraktiva resmål. Själva orten är en stor del av upplevelsen, med en mångfald av aktiviteter, attraktioner samt välbefinnande.

Clarion Hotel®

Clarion Hotels är internationella fullservice-hotell som erbjuder moderna levande mötesplatser i attraktiva områden för nyfikna och medvetna resenärer.

Clarion Collection®

Clarion Collection erbjuder centralt belägna hotell med individuell service för de personer som reser mycket i Norden.

Nordic Hotels & Resorts

Nordic Hotels & Resorts består av tio unika hotell. Samtliga hotell marknadsförs under sina egna varumärken med fokus på att skapa starka individuella koncept och gästupplevelser.

1.913.149.030 27