Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Om Nordic Choice Hotels

Vision och affärsidé

Företagets vision och affärsidé

Med Energi, Mod och Begeistring skapar vi en bättre värld. WeCare!

Affärsidé

Nordic Choice Hotels ska vara förstavalet för resande i Norden och Baltikum. Vi har heltäckande närvaro och 5 marknadsanpassade varumärken för fritidsresande, affärsresenärer och kurs- och konferensarrangörer. Vi erbjuder en mångfald av unika hotellprodukter med äkta engagemang och personlig service. Våra hotell drivs antingen under franchiseavtal eller fristående. I lönsamhetssyfte använder vi gemensamma system samt effektivt och innovativt användande av modern teknologi. Nordic Choice Hotels ska ta ansvar och samhällsansvar är en integrerad del av vår verksamhet.

Samhällsansvar

Med utgångspunkt i företagets vision har vi satt ambitionsnivån högt när det gäller att vara en ansvarstagande aktör inom näringslivet. Vårt samhällsansvar innebär ett socialt och miljömässigt fokus. Nordic Choice Hotels ska vara hållbart och bygga på tre lika tunga grundpelare: lönsamhet, människor och miljö. WeCare är också företagets värde- och kommunikationsplattform och representerar en stor del av Nordic Choice Hotels unika identitet.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.