Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Om Nordic Choice Hotels

Vision och affärsidé

Företagets vision och affärsidé

Med Energi, Mod och Begeistring skapar vi en bättre värld. WeCare!

Affärsidé

Nordic Choice Hotels ska vara förstavalet för resande i Norden och Baltikum. Vi har heltäckande närvaro och 5 marknadsanpassade varumärken för fritidsresande, affärsresenärer och kurs- och konferensarrangörer. Vi erbjuder en mångfald av unika hotellprodukter med äkta engagemang och personlig service. Våra hotell drivs antingen under franchiseavtal eller fristående. I lönsamhetssyfte använder vi gemensamma system samt effektivt och innovativt användande av modern teknologi. Nordic Choice Hotels ska ta ansvar och samhällsansvar är en integrerad del av vår verksamhet.

Samhällsansvar

Med utgångspunkt i företagets vision har vi satt ambitionsnivån högt när det gäller att vara en ansvarstagande aktör inom näringslivet. Vårt samhällsansvar innebär ett socialt och miljömässigt fokus. Nordic Choice Hotels ska vara hållbart och bygga på tre lika tunga grundpelare: lönsamhet, människor och miljö. WeCare är också företagets värde- och kommunikationsplattform och representerar en stor del av Nordic Choice Hotels unika identitet.

2.320.101.000 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK