PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Nordic Choice ClubMina bokningarKundservice
Hotell & destinationerMöten & konferenser

Nordic Choice Hotels koncernledning

Ta del av information och presentationer av Nordic Choice Hotels koncernledning här.

För att komma i kontakt med företagsledningen hänvisar vi till Nordic Choice Hotels pressavdelning. Kontaktuppgifter hittar du här.

Informationen uppdaterades 24 januari 2023.

Torgeir Silseth portrait_16_9Torgeir Silseth, Chief Executive Officer.

Torgeir Silseth, Chief Executive Officer

Torgeir började sin karriär på Nordic Choice Hotels som vd för Quality Hotel™ Hafjell 1991-1996. Därefter anställdes han som driftsdirektör för Skandinavien fram till 1999 då han tilträdde som vice koncernchef. Torgeir övertog rollen som vd för Nordic Choice Hotels 2006. Torgeir har examen från Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

Bjørn Arild Wisth portrait_16_9Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO.

Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO

Bjørn Arild kommer från en position som vd för Hartmark Consulting, ett av Norges ledande konsultbolag. Han har mer än 14 års erfarenhet av rådgivning inom affärsutveckling, strategi och ledarskap för både norska och internationella företag. Bjørn Arild är utbildad statsvetare från Universitetet i Oslo och University of Wales.

Katalin Paldeak portrait_16_9Katalin Paldeak, Chief Operating Officer, Nordic Choice Hotels.

Katalin Paldeak, Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels

Katalin har en bred erfarenhet inom hotellbranschen, bland annat från Hotel Diplomat och Good Morning Hotel. På Grand Hotel i Stockholm var hon vd mellan 2001-2003 och innan dess hotellchef på samma hotell. Katalin har arbetat inom Nordic Choice Hotels sedan 2004, senast som koncerndirektör for Clarion Hotel®, 2005-2014. Katalin är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Göteborg och har gått kurser på bland annat IFL och Cornell University i USA.

Erika Ehrnrooth portrait_16_9Erika Ehrnrooth, Chief Operating Officer, Nordic Choice Hotels in Finland

Erika Ehrnrooth, Chief Operating Officer, Nordic Choice Hotels i Finland

Erika började på Nordic Choice Hotels i oktober 2022, i den nystartade tjänsten som Chief Operating Officer i Finland, där hon har det fulla ansvaret för alla finska hotell inom Nordic Choice Hotels. Erika har tidigare arbetat som både CEO, CCO och CMO hos rekryteringsbyrån Eilakaisla i Finland. Hon har en bred erfarenhet som ledare, och har också en masterutbildning inom ekonomi från Hanken School of Economics i Finland.

Henrik Berghult portrait_16_9Henrik Berghult, Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts.

Henrik Berghult, Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts

Henrik har gedigen erfarenhet av hotellindustrin. Bland annat har han arbetat som inköpschef på internationella The Rezidor Hotel Group och har haft flera ledande operativa befattningar i Sverige och Norge för Norlandia Hotels & Resorts. Inom Nordic Choice Hotels har han verkat sedan 2013, senast i rollen som driftsdirektör för Clarion Hotel® i Sverige. Henrik har studerat Service Management på Lunds Universitet och Management på Cornell University i USA.

Fredric Landell portrait_16_9Fredric Landell, CEO, Nordic Property Management.

Fredric Landell, CEO, Nordic Property Management

Fredric började på Nordic Choice Hotels 2020, och har arbetat med hotellfastigheter sedan 2003. Tidigare har han arbetat på ÅF, Synerco Facilities Management och sedan 2007 drivit de egna bolagen Campdio Fastighetsförvaltning, och Vimini Projektledning och Fastighetsförvaltning. Fredric är utbildad civilingenjör från KTH i Stockholm.

Carl Oldsberg portrait_16_9Carl Oldsberg, Chief Digital Officer, Nordic Choice Hotels.

Carl Oldsberg, Chief Digital Officer, Nordic Choice Hotels

Carl har mer än 20 års erfarenhet från hotell och resebranschen. Senast kommer Carl från Choice Hotels International där han var ansvarig för franchise-verksamheten utanför USA med 1300 hotell i över 30 länder. Dessförinnan var han VP Revenue & Distribution på Nordic Choice Hotels. Carl har sin utbildning från School of Hotel Administration vid Cornell University.

Trine Marsdal portrait_16_9Trine Lise Marsdal, Chief Financial Officer, Nordic Choice Hotels.

Trine Lise Marsdal, Chief Financial Officer, Nordic Choice Hotels

Trine är utbildad civilekonom och auktoriserad revisor från Handelshøyskolen BI. Hon har lång erfarenhet som konsult inom governance, internkontroll och processförbättringar. Till Nordic Choice Hotels kom hon 2016, från positionen som CFO på Optimera Norge.

Eirik Bogsnes portrait_16_9Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services.

Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services

Eirik har över tio års erfarenhet av operativt ledarskap från Schibstedt, Amedia och TV2, innan han kom till Nordic Choice Hotels 2016. Bland annat ledde han A-pressens verksamhet i Ryssland och hade som koncerndirektör i Amedia ansvar för bland annat digital strategi och utveckling. Eirik är alumni från Harvard Business School.

Daniel Stenbäck portrait_16_9Daniel Stenbäck, Chief Development Officer, Nordic Choice Hotels.

Daniel Stenbäck, Chief Development Officer, Nordic Choice Hotels

Daniel har 20 års erfarenhet från hotell och reseliv i Norden. Tidigare har han varit koncernchef för First Hotels, SVP för Nordic Hotels & Resorts, vd för Clarion Hotel® Post och vd för Gothia Towers.

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.