Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes,  Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger i natursköna Valdres, mitt emellan Oslo och Bergen, med en himmelsk utsikt över fjorden. Hela området är som gjort för rekreation och naturupplevelser för hela familjen, sommar som vinter.

Quality Hotel & Resort Fagernes 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Fagernes

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger centralt i hjärtat av naturpärlan Valdres. Vi lever för att se till att både turister och konferensgäster ska få en upplevelse för livet hos oss. 

Fagernes i Valdres

Hotellet ligger i den charmerande staden Fagernes i Valdres, bara 18 mil från Oslo och 33 mil från Bergen. Hotellet är totalrenoverat och erbjuder relaxavdelning med hälsostudio, bastu och pool, samt ett läge som ger både stora och små fina naturupplevelser. 

Kultur i Valdres

I Fagernes hittar du bland annat Valdres Folkemuseum – ett av landets största friluftsmuseum – och många möjligheter till ett aktivt friluftsliv. I Valdres finns bland annat bondgårdar som tar emot besök, på gångavstånd från hotellet. Här får barnen klappa killingar och hålla dvärgkaninungar. 

Aktiv i Valdres

Alldeles intill hotellet rinner Strandefjorden vars strand är ett populärt cykel- och promenadstråk. Hotellet erbjuder allt en naturälskare kan begära: storslagen natur, fisketurer på klart fjällvatten eller varför inte en hästritt i den orörda norska naturen. Besöker du oss på vintern är området som gjort för en skidtur. Här finns liftsystem för den som gillar utförsåkning och över 1000 km preparerade skidspår för den som föredrar att åka på längden. Efter en härlig dag i den omkringliggande naturen kan du hämta nya krafter i vårt avslappnande relaxavdelning

Konferens i Valdres

Hotellet har en konferensavdelning med flexibla rum och modern utrustning. Vi har både stora och små konferensrum. Oavsett vad för slags konferens ni har tänkt er så går det att arrangera hos oss. Här hittar du högteknologiska lösningar för både ljud, ljus och bild och självklart internettillgång. Kombinera detta med de natursköna upplevelser som Valdres erbjuder så blir upplevelsen komplett. 

Restaurang Storstue

Hos oss får alla sinnen sitt, även smaksinnet! Våra menyer komponeras utifrån de bästa lokala råvarorna och du kan se fram emot att uppleva "smaken av Valdres". Vill man träffas före middagen för en fördrink finns baren Valdres nya storstuga. Här kan man njuta av en aperitif eller bara slappna av till rogivande musik innan kvällen tar fart. För den som föredrar en lite lugnare upplevelse rekommenderar vi salongen eller vårt nya bibliotek. Ibland är det skönt att bara få koppla av med en god bok och en liten förfriskning. 

Sällskapslokal

Vi erbjuder också lokaler för större sällskap, både för privata tillställningar och affärsmiddagar. Restaurangen är uppdelad i olika stugor: vackra Blåsalen, ljusa Lusthuset med utsikt över fjorden och vår mysiga Grillstuga.

Handikapprum

Vi har handikappsanpassade rum för rullstolsburna. Trösklarna är borttagna och dörröppningen är bredare än på andra rum. Det är dock viktigt att tänka på att dessa rum inte är fullvärdigt handikappsanpassade. Kontakta hotellet vid frågor om handikappsanpassning i rum och faciliteter. 

 

 

Kontakt

  • Telefon: +47 61 35 80 00
  • Fax: +47 61 35 80 01
  • E-post fagernes@choice.no
  • Org. nr: 936 144 772
  • Jernbanevegen 2901 Fagernes , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Busstationen ligger precis utanför hotellet. Dagliga bussavgångar från Beitostølen, Bergen, Dokka, Etnedal, Gol, Gjøvik, Lillehammer, Lærdal, Oslo, Sogndal, Tyinkrysset och Årdal.

Från Oslo Airport Gardermoen

Transferbuss till Valdres

Från Fagernes flygplats

Förbeställ flygtaxi till hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Fagernes Taxisentral, telefon 61361800

Om Quality Hotel & Resort Fagernes

Antal rum

139 st – ca 300 bäddar

Antal konferenslokaler

16 st – plats för över 600 deltagare

Avstånd flygplats

Fagernes flygplats: 9,4 km, 15 minuter med bil 
Oslo Airport Gardermoen: 18 mil, 2 h 40 min med bil

Avstånd kollektivtrafik

Närmaste hållplats ligger precis utanför hotellet

Quality Hotel & Resort

2.260.167.953 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK