Välkommen till Nordic Choice Hotels!

Vi har för tillfället problem med inloggning på Min sida, vilket gör att inloggning kan ta längre tid än vanligt. Vi jobbar på att lösa det så fort som möjligt. Du kan fortfarande göra din bokning här på choice.se och har du några frågor når du oss via chatt, booking@choice.se eller på telefon 0771-666 700.

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes,  Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger i natursköna Valdres, mitt emellan Oslo och Bergen, med en himmelsk utsikt över fjorden. Hela området är som gjort för rekreation och naturupplevelser för hela familjen, sommar som vinter.

Quality Hotel & Resort Fagernes 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Fagernes

Restaurang och bar

För oss är mat mer än ett måste – det är upplevelser av goda smaker i en behaglig atmosfär. Välkommen in i våra stugor. 

Gym och relax

Regelbunden träning påverkar både kropp och själ på ett poitivt sätt. Den ger oss både energi i vardagen och bättre hälsa över lag. 

Konferens

Quality Hotel & Resort Fagernes är ett av Norges främsta konferenshotell med en total kapacitet på 600 deltagare. Vi har en toppmodern konferensavdelning på hela 1 750 kvadratmeter, samlat på ett plan. 

2.210.164.555 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK