Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes,  Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger i natursköna Valdres, mitt emellan Oslo och Bergen, med en himmelsk utsikt över fjorden. Hela området är som gjort för rekreation och naturupplevelser för hela familjen, sommar som vinter.

Quality Hotel & Resort Fagernes 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Fagernes

Hos oss på Quality Hotel & Resort Fagernes finns något för både stora och små barn. Vi har god lokalkännedom och många tips på lager oavsett om ni vill ge er ut på långa utflykter eller hålla er på nära avstånd till hotellet. 

Ut på tur

I Valdresområdet kan man göra alla möjliga utflykter: långa, korta, till fots, på cykel, på land eller på vatten. Många av aktiviteterna är familjevänliga. Ta en titt på våra tips för sommar och vinter. Vi rekommenderar speciellt gårdsturen där barnen får hälsa på många olika djur, kan rida, gå naturstig eller åka hundspann. 

På hotellet

Barnen är hjärtligt välkomna till restaurangen där vi har en specialkomponerad barnmeny. På kvällen kan man sjunka ner i en fåtölj framför spisen med ett spel eller något att läsa. I poolen kan barnen bada både morgon och kväll, dock är den obevakad så en vuxen måste vara med. Femtio meter från hotellet finns en stor klätterpark där både styrka och kondition sätts på prov. 

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för mer information på +47 61 35 80 00 eller via fagernes@choice.no

2.260.167.953 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK