Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes,  Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger i natursköna Valdres, mitt emellan Oslo och Bergen, med en himmelsk utsikt över fjorden. Hela området är som gjort för rekreation och naturupplevelser för hela familjen, sommar som vinter.

Quality Hotel & Resort Fagernes 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Fagernes

Vintern i Valdres är fantastisk. Den kalla, friska luften gör gott för både kropp och själ. Och efter en dag ute i snön finns det inget som smakar så gott som en kopp choklad.

Ut i naturen

Vinter och sommar är Valdres ett perfekt utflyktsmål för alla som gillar naturen. Oavsett om du är van fjällvandrare eller nybörjare på försiktig utflykt är möjligheterna många. Med sitt läge nära Jotunheimen och med Valdres härliga natur i söder är möjligheterna att gå på tur många. 

Valdres Alpincenter

Tjugofem minuter från hotellet, i Aurdal, finns Valdres Alpincenter. Här hittar du tio backar och fyra liftar i alla svårighetsgrader, inklusive barnbacke. Centret har även skiduthyrning, offpiståkning, terrängpark och upplyst backe. Behöver du hjälp med skidunderhåll kan du besöka skidverkstan där du får hjälp av godkända skid- och brädslipare. Som hotellgäst har du dessutom rabatt på liftkort i Valdres Alpincenter. 

Vinteraktiviteter

Vi samarbetar med en rad arrangörer med aktiviteter året runt. Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig hitta aktiviteter som passar för just din familj eller konferensgrupp. Vi har god lokalkännedom och hjälper mer än gärna tatt sätta ihop en perfekt utflykt. 

TurApp Valdres

Ta hjälp av appen TurApp Valdres för att inspireras och planera aktiviteter och fjällturer. Här hittar du information och detaljerade beskrivningar för alla tillgängliga turer med smakprov av vad du kan förvänta dig. Turerna har GPS-navigering som gör det enkelt att hitta rätt och är graderade efter den norska nationella standarden för utmärkning av turer. 

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för mer information på +47 61 35 80 00 eller via fagernes@choice.no

Turistkontor

Fagernes

Telefon: +47 61 35 94 10

Beitostølen

Telefon: +47 61 35 94 20

2.260.167.953 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK