Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Hafjell

Restaurang och bar

Öppettider

Restaurang Smak

Måndag - torsdag: 18.00 - 21.30
Fredag - lördag: 18.00 - 22.00
Söndag: 18.00 - 21.00

Bar

Måndag - lördag: Öppet från kl. 18.00
Söndag: Stängt.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på +47 61 27 77 77 eller via hafjell@choice.no

Välkommen på ett gott besök i vår restaurang och bar.

Restaurang Smak

Restaurang Smak är en av Lillehammerområdets största restauranger och vi välkomnar både hotellgäster och lokala besökare med öppna armar. Restaurangen har kapacitet att ta emot 300 gäster i allt från stora grupper till par som vill ha ett fönsterbord för två. Vad du än önskar står vi beredda att ge dig en trevlig upplevelse. 

Meny eller temabaserad middag

Vi erbjuder både meny, à la carte och temabaserade middagar. Vi har även chambré séparée om tillfället så kräver. Vår sommelier är utbildad vid Kulinarisk Akademi och är beredd att ge sitt yttersta för att vinet ska passa perfekt till maten.

Bar

Hotellets bar är den perfekta mötesplatsen för en drink i goda vänners lag efter en dag i poolen, skidbacken eller ett mötesrum. Avsluta middagen i Restaurang Smak med en kaffe och avec framför den öppna spisen eller upptäck en ny cocktail tillredd av våra servicemedvetna bartenders. 

2.180.162.605 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK