Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Hafjell

Øyer,  Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger vid Hafjells Alpincenter och 3 km från Hunderfossens Familjepark. Det perfekta läget för alla som önskar en aktiv semester eller en mysig weekend. Hotellet har även relaxavdelning, restaurang och konferensavdelning.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

Oavsett om du tillbringar dagen på skidor, till fots eller i ett mötesrum ser vi alltid till att du får god och sund mat.

Mat är kultur

På Quality Hotel & Resort Hafjell äter du god och bra mat med inslag från både det traditionella norska köket och europeiska kök, serverade i härliga och lugna omgivningar. Vi strävar konstant efter att vara en av områdets allra bästa restauranger. Hos oss står gästerna och servicen i fokus. Vi har även en lobbymeny för den som önskar något lite mindre.

Kocktävlingar

I vår Studio Smak arrangeras kocktävlingar där gästerna tävlar mot varandra. Deltagarna delas in i grupper där varje grupp tildelas ett antal råvaror. Sedan handlar det om att laga den bästa rätten med expertvägledning från hotellets kockar. Grupperna bedöms efter kreativitet, hur råvarorna används, smak och presentation. Tävlingen är ett roligt sätt att lära sig mer om matlagning och resultatet blir en riktig gourmetmåltid. Vill man så går det bra att välja bort tävlingsmomentet till förmån för en lugn och rofylld upplevelse där ni kan njuta av maten och tiden vid köksbänken. 

Öppettider

Frukost

Måndag - lördag: 07.00 - 10.00
Söndag: 08.00 - 10.30

Restaurang Smak

Måndag - torsdag: 18.00 - 21.30
Fredag - lördag: 18.00 - 22.00
Söndag: 18.00 - 21.00

Bar

Alla dagar: 18.00 - 03.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt och bokning

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på +47 612 777 77
eller via hafjell@choice.no.

2.271.168.780 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK