Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Hafjell

Øyer,  Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger vid Hafjells Alpincenter och 3 km från Hunderfossens Familjepark. Det perfekta läget för alla som önskar en aktiv semester eller en mysig weekend. Hotellet har även relaxavdelning, restaurang och konferensavdelning.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

För många är Hafjell en vinterdestination med alpina anläggningar och längdskidåkning. Men Hafjell har även ett fantastiskt utbud av sommaraktiviteter. 

Vi hjälper dig

Oavsett om du besöker oss på kurs, konferens eller semester hjälper vi dig gärna att hitta rätt aktivitet just för dig och ditt sällskap. Vi har god lokalkännedom och tvekar inte att dela med oss av pärlorna till dig. 

Ta gondolen till toppen

Alldeles vid hotellet finns en gondol som tar dig enkelt och komfortabelt ända upp till fjälltoppen. Njut av utsikten över Gudbrandsdalen medan gondolen tar dig 586 höjdmeter upp till Mosetertoppen på bara tio minuter. Väl uppe finns fantastisk terräng för att både gå och cykla, men på fjället finns även andra arrangemang och aktiviteter samt serveringar som även har öppet på sommarhalvåret.

Hunderfossen familjepark

Tre kilometer från hotellet ligger Hunderfossen familjepark och Barnens gård, ett av Norges populäraste resemål för barnfamiljer. Parken har många aktiviteter – såväl inomhus som utomhus – för barn i alla åldrar, som äventyrsskepp, guldvaskning, flottar, trampoliner, glassfabrik, äventyrsgrotta, traktorturer och ansiktsmålning. Här finns även flera matserveringar så alla kan hitta något de gillar.

Lilleputthammer familjepark

Lilleputthammer är en miniatyrstad och nöjespark som passar utmärkt för barnfamiljen. Här får barnen köra tåg, bil, båt, åka karusell, pariserhjul, berg-och-dalbana och fritt fall. I parken kan ni även klättra i klättertorn, ta er runt hinderbanor, hoppa trampolin, gå på bio, rita, bygga och leka. 

Hafjell Bike Park

Det är inte bara vintertid man kan använda utförsbackar för fart och spänning. I Hafjell Bike Park hittar du 14 utförslöpor för cykel på totalt 25 kilometer. Allt från gröna till svarta backar – utifrån samma markeringar som vid alpin skidåkning – gör att både nybörjare och proffs kan njuta av parkens utmaningar. Gondol och stolslift tar dig till toppen, sen väntar en tur ned på hela 830 höjdmeter. 

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du vill ha mer information eller om du har några frågor.

Telefon: +47 61 27 77 77
E-post: hafjell@choice.no

2.271.168.780 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK