Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand är både ett familjehotell med massvis med aktiviteter för hela familjen och ett av norska Sørlandets största konferenshotell med konferens- och eventlokaler för upp till 500 deltagare. Njut av pool och god mat & dryck.

Quality Hotel & Resort Kristiansand 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Kristiansand

Välkommen till Restaurang Sørlandsstuene. Här kan ni avnjuta frukost, brunch och middag.

Stämning som skapar minnen

I vår restaurang vill vi skapa goda minnen genom härliga matupplevelser. Vi serverar god mat och dryck i en härlig och avslappnad atmosfär så ni får en inspirerande grund för trevliga och minnesvärda samtal. 

Frukost

Varje morgon hela året dukar vi upp en välsorterad frukostbuffé. Här finns något för alla smaker.  Vi har många ekologiska alternativ, bland annat kommer alla ägg från ekologiska gårdar. Vår egen omelettkock finns på plats varje morgon och steker din omelett helt efter dina önskemål på mindre än en minut, medan du väljer tillbehör bland bröd, frukt, pålägg, grönsaker och morgondrycker. 

Middag

Vi serverar både à la carte och buffé i Restaurang Sørlandsstuene. Meny och utbud kan variera beroende på årstid och säsong. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller önskemål. 

Söndagsbrunch

Vår välkända söndagsbrunch serveras varje söndag mellan kl 13.00 – 18.00. Då är stora som små, unga som gamla, välkomna in för att tillbringa sin lediga dag på allra bästa sätt – med att njuta av god mat i gott sällskap. 

Bokning för sällskap

Vi tar gärna emot förfrågningar för alla slags sällskap och tillfällen – dop, minnesstunder, konfirmationer, bröllop, födelsedagar och annat. Kontakta oss för mer information angående kapacitet och prisförslag. 

Öppettider

Frukost

Måndag - lördag: 06.30 - 10.30
Söndag: 08.00 - 11.00

Frukost under sommaren 
(1 juli – 15 augusti)

Måndag - söndag: 07.30 - 11.00

Lunch

Måndag - söndag: 12.00 - 14.00

Middag

Måndag - söndag: 18.00 - 22.00

Terassen (vid bra väder)

Måndag - söndag: 15.00 - 21.00

Bar

Måndag - söndag: 18.00 - 24.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar på telefon
+47 38 17 77 77 eller via qr.kristiansand@choice.no

2.271.168.780 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK