Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Barnens Hotell

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha mer information på telefon
+47 38 17 77 77 eller via
qr.kristiansand@choice.no.

Vi är stolta över att vara ett familjehotell som erbjuder varierande aktiviteter med fokus på barnen.

Välkomna både stora och små

Som familjehotell har vi faciliteter som passar väl för barn och barnfamiljer. Hos oss är alla välkomna och vi gör alltid vårt yttersta för att boendet, måltider och aktiviteter ska bli minnesvärda för hela familjen. 

Barnens Hotell

Under sommarsäsongen bjuder vi på underhållning för både stora och små med levande musik och en fascinerande live-show. I vårt populära lekrum finns aktivitetsledare som tar hand om barnen så du kan ägna en stund åt något annat. Vi har även en egen buffé för barnen. Efter en hektisk dag kan ni luta er tillbaka och njuta av en bra film i vår egen biosalong. Vi kallas inte för Barnens Hotell utan orsak. 

Kokpunkten

På Quality Hotel & Resort Kristiansand finns konceptet Kokpunkten. Ett eget kök där barnen tillsammans med våra kockar får lära sig mer om mat. Barnen tillagar mat och får samtidigt lära sig om hygien, var råvarorna kommer ifrån och får testa nya smakupplevelser. Både roligt och lärorikt för alla åldrar.

För hela familjen

Ett bra familjehotell har även aktiviteter för vuxna.Förutom närheten till Bjaavann 18-hålsgolfbana och badstränder har hotellet en beachvolleyplan och en uppvärmd 25-meterspool. Som boende på hotellet kan du även träna gratis gratis hos vår samarbetspartner på gymmet Fitness 24/7 i Sørlandsparken. Hos oss får du tid för ditt eget välbefinnande samtidigt som barnen ägnar sig åt spännande upplevelser. Här finns något för hela familjen, allt beläget i natursköna omgivningar. 

 

2.180.162.605 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK