Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Event

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha mer information på telefon
+47 38 17 77 77 eller via
 qr.kristiansand@choice.no

Bröllop

Inhouse Sales Manager Kristin Kühn
telefon: + 47 38 17 77 14
epost: kristin.kuhn@choice.no

Våra lokaler, personal, tid och energi står till förfogande när du planerar och genomför din fest eller ditt event. 

Alla tillfällen

Oavsett tillfälle och storlek på ditt arrangemang hjälper vi dig gärna med alla detaljer. Vi har stora lokaler att hyra och ett duktigt köksmästarteam som står beredda. 

Bröllop

Vi skräddarsyr ditt bröllop och kan hjälpa till med det mesta. Vår kökschef sätter ihop en meny som är anpassad till era önskemål beträffande både smak och pris. Hotellets egen blomsterarrangör har lång erfarenhet och skapar arrangemang som bidrar till att göra dagen oförglömlig för både brudpar och bröllopsgäster. Kuvertpriser och menyer tas fram speciellt för ditt bröllop.

Temafester

Vi älskar att få ställa till med fester utöver det vanliga och är stora inom temafester. Kanske vill ni ha en fest lik Oscarsgalan med glamorösa klänningar, höga champagneglas och vackra håruppsättningar? Eller kanske en Las Vegas-kväll med spelbord, tärningar och en spänning som inte liknar något annat? Eller kanske vill ni resa tillbaks till Vilda Västern och ordna en ordentlig cowboyfest? Bara fantasin sätter gränserna – kontakta oss så hjälper vi dig att planera och skapa tidernas fest!

2.180.162.605 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK