Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Mat och dryck

Öppettider

Frukost

Måndag - lördag: 06.30 - 10.30
Söndag: 08.00 - 11.00

Frukost under sommaren 
(1 juli – 15 augusti)

Måndag - söndag: 07.30 - 11.00

Lunch

Måndag - söndag: 12.00 - 14.00

Middag

Måndag - söndag: 18.00 - 22.00

Terassen (vid bra väder)

Måndag - söndag: 15.00 - 21.00

Bar

Måndag - söndag: 18.00 - 24.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar på telefon
+47 38 17 77 77 eller via
qr.kristiansand@choice.no

Hos oss är mat både en del av vardagen och en upplevelse i sig själv – som du själv kan vara med och skapa hos oss med hjälp av våra kockar. 

Restaurang Sørlandsstuene

Matserveringen på Quality Hotel & Resort Kristiansand hittar du i restaurang Sørlandsstuene, en ljus och rymlig restaurang med en rad olika rumslösningar. Oavsett sällskap eller tillfälle – hos oss finns det plats för alla. 

Frukost lagad med kärlek

Vi lägger mycket kraft och tanke på att ta fram näringsrik, och god, mat. Alla dagar bör startas med en god frukost. Vår buffé erbjuder färska frukter och grönsaker och ett stort utbud av bröd, pålägg, flingor, musli och varma rätter. Vår omelettkock finns på plats alla dagar för att laga till en omelett på mindre än en minut utifrån dina önskemål. Och tycker du om resultatet – vilket vi är övertygade om att du kommer göra – går det utmärkt att be om en till. 

Husets söndagsbrunch

Vår söndagsbrunch är en upplevelse i sig själv. Varje söndag slår vi på stora trumman och dukar upp en söndagsbrunch som är något alldeles extra och som blivit populär för den goda maten och den härliga atmosfären. Alla är välkomna, under brunchen finns aktivitetsledare på plats för att ta hand om barn med spring i benen, medan de vuxna njuter färdigt av maten. 

Husets pizzaugn

Hotellet har en egen italiensk pizzaugn där det går bra att beställa pizza som kan avnjutas inomhus, på rummet eller utomhus om vädret så tillåter. Pizza kan beställas mellan kl. 12 – 22 varje dag. Välkomna! 

Kokpunkten

Kokpunkten är en möjlighet att delta i hela förberedelsen och tillagningen av måltiden – från hackandet av grönsaker till att avnjuta det färdiga resultatet. Här får du råd och tips från våra kockar och vi pratar även om var råvarorna kommer från, om hygien och om nya smakupplevelser. Kokpunkten passar både barn och vuxna, antingen var för sig eller tillsammans. Kontakta oss så sätter vi ihop ett program för er. Varför inte laga mat tillsammans med kollegor eller med kompisgänget? 

2.180.162.605 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK