Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel & Resort Kristiansand

Om hotellet

Hitta till hotellet

Med tåg

Tåg till Kristiansand, buss till Quality Hotell ca 10 min.

Med buss

Ta buss till hållplats Quality Hotell

Med bil

Klicka här för karta och vägbeskrivning

Med taxi

Det tar ca tio minuter med taxi från Kristiansand centrum. Du kan beställa taxi från Agder Taxi, telefon 38 00 20 00.

Om Quality Hotel & Resort Kristiansand

Antal hotellrum

210 rum - 840 sängar

Antal konferenslokaler

10 st - med plats för upp till 550 deltagare

Avstånd flygplats

10 minuter från Kristiansand Flygplats Kjevik

Avstånd kollektivtrafik

Närmaste busshållplats finns precis utanför hotellet.

Quality Hotel & Resort

Välkommen till Quality Hotel & Resort Kristiansand. Här hittar du allt för en bra vistelse oavset om du besöker oss för en konferens eller kommer på semester med familjen för att uppleva det idylliska norska Sörlandet.

För familj och för konferens

Vi är både ett familjehotell med pool och andra aktiviteter fö stora som små och Sörlandets största konferenshotell. I vårt jobb ingår att se till att ni får uppleva de där ögonblicken som man minns långt efteråt, oavsett varför och med vilka du kommer till oss med. 

Barnens Hotell

Quality Hotel & Resort Kristiansand är ett familjehotell för dig som vill ha en varierad och aktiv avkoppling med massor av aktiviteter och möjligheter för familjen. Vi är stolta över att kunna kalla oss för Barnens Hotell. Våra faciliteter är anpassade för att passa även de minsta och på sommarhalvåret bjuder vi på underhållning för både stora och små med levande musik och fascinerande liveshower.

Sörlandskonferens

Som Sörlandets största konferenshotell har vi plats för upp till 550 deltagare på en och samma konferens. Vi erbjuder företag och organisationer problemfritt arrangerade konferenser. Vår personal tar hand om allt det praktiska, så ni kan fokusera helt på det arbete ni är hos oss för att utföra.

Restauran Sørlandsstuene

I vår restaurang Sørlandsstuene serveras alla hotellets måltider. Här finns en inbjudande buffé och en à la carte som varierar efter säsong och tillgången på råvaror. Du kan även hyra lokalerna till både stora och små tillfällen. För barnen finns Kokpunkten, ett eget kök där barnen får vara med och lära sig laga mat med hjälp av våra kockar.

Aktiviteter i frisk luft

Vi har ett lekområde utomhus med bland annat klätterställning, uppvärmd 25-meterspool och en mindre pool där barnen kan leka.   

Inte långt från hotellet finns Bjaavann 18-håls golfbana och flera badstränder där du kan njuta fullt ut av sommaren. På hotellet finns en beachvolleybollbana som du som gäst kan använda gratis. Vi samarbetar också med gymmet Fitness 24/7 i Sörlandsparken, vilket innebär att du som hotellgäst kan träna gratis hos dem dygnet runt.

1.920.149.256 26