Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo och är Norges största familje- och konferenshotell. Hotellet har ett nyrenoverat, stort badland och ett lekland med klättervägg, minigolf, klätterbana, leklabyrint och en lekplats med leksaker.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Superland

Välkommen till Superland! Här finns massvis av roliga aktiviteter för både stora och små. Superland är öppet för alla - oavsett om du är övernattande hotellgäst, konferensdeltagare eller om du vill komma på ett besök över dagen med vänner e…

Badeland

Äventyrsbadet Badeland är en 2000 kvadratmeter stor del av Superland. Här finns flera bassänger, vattenrutschbanor, strömkanal, bubbelpool och figurer som sprutar vatten.

Restaurang och bar

Mat är viktigt för att både stora och små ska orka med. Vi ger er möjligheten att välja, så att alla hittar något de är sugna på - varje dag.

Konferens

Hos oss är konferensen en upplevelse. Quality Resort sätter valmöjligheterna i centrum, och vi är gärna med redan i planeringsfasen för att göra er konferens så bra vi bara kan.

2.210.164.555 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK