Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo och är Norges största familje- och konferenshotell. OBS: Vi putsar upp vårt badland. Fram till 13 juli är Badeland stängt medan Superland är öppet alla helger.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Äventyrsbadet Badeland är en 2000 kvadratmeter stor del av Superland. Här finns flera bassänger, vattenrutschbanor, strömkanal, bubbelpool och figurer som sprutar vatten.

Öppet för alla

Badeland är öppet för alla, oavsett om du är övernattande hotellgäst, konferensdeltagare eller om du vill komma på ett besök med vänner och familj över dagen.

OBS: Vi renoverar!

Badelandet på Quality Hotel & Resort Sarpsborg genomgår en omfattande renovering och kommer därför vara stängt fram till 3 juli 2015. Superland, med alla aktiviteter i den torra zonen är öppen på fredagar, lördagar och söndagar samt vid speciella tillfällen medan badlandet rustas upp. Renoveringen kommer att bli ett betydande lyft för Superland – till glädje för både besökare och lokalbefolkning i Sarpsborg. Vi på Superland och Quality Hotel & Resort Sarpsborg ser fram emot resan mot ett bättre och roligare Superland!

Svampen

Badglädje för stora och små! Det är alltid spännande att springa genom den vattensprutande svampen, eller bara stå still i skyfallet under den.

Space Bowlen

Garanterat pirr i magen! Du åker ner i ett 24 meter långt rör och kommer sedan ut i en ”skål”. Där snurrar du runt några varv innan du ramlar ner i en 1,8 meter djup bassäng, antingen med benen eller med huvudet först. Space Bowlen har en åldersgräns på 9 år.

25-metersbassängen

Vår 25-metersbassäng är 1,6 meter som djupast och har fyra motionsbanor. Två är alltid öppna för dig som vill motionssimma.

Relaxavdelningen

I relaxavdelningen kan du bada i 34 grader varmt vatten, sitta en stund i lugn och ro i ångbastun eller varför inte ta ett svalkande dopp i vår kalla pool?

Simskola

Badeland erbjuder även simskola för barn upp till 10 år. Våra instruktörer är certifierade genom Norges Svømmeforbund.
Läs mer om simskolan här >>

Omklädningsrum och skåp

Vi har 600 skåp och använder oss av en ”låsklocka” med RFID-chip, som gör att du kan låsa in dina saker tryggt och smidigt. Klockan kostar 65 NOK och är obligatorisk för de som vill använda ett skåp. När du lämnar tillbaka klockan får du tillbaka 40 NOK.

Öppettider

Superland

Måndag - lördag: 09.00 - 22.00
Söndag: 09.00 - 21.00

Badeland

Måndag - lördag: 09.00 - 21.00
Söndag: 09.00 - 20.00
(stängt för renovering 7/4 - 20/6 2015)

Hotellgäster kan simma på egen hand från kl. 06.00 (ej badvakter på plats)

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser Badeland

Vardag: 120 NOK
Helg: 140 NOK

Glömt badkläder?

Besök Superlands badbutik >>

Åldersgräns

Vänligen respektera att barn under 12 år endast badar i sällskap med vuxen som fyllt 18 år.

2.210.164.555 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK