Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo och är Norges största familje- och konferenshotell. Hotellet har ett nyrenoverat, stort badland och ett lekland med klättervägg, minigolf, klätterbana, leklabyrint och en lekplats med leksaker.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Välkommen till Superland! Här finns massvis av roliga aktiviteter för både stora och små. Superland är öppet för alla - oavsett om du är övernattande hotellgäst, konferensdeltagare eller om du vill komma på ett besök över dagen med vänner eller familj.

 Ett hus fullt av lek och bus

Superland är ett inomhusområde fyllt med olika aktiviteter, samt äventyrsbadet Badeland. Mitt emellan dessa ligger Café Sulten. Du kan välja att besöka antingen Superland "på land", eller i kombination med Badeland. I båda områdena finns aktiviteter för både mindre och lite större barn.

Klätterbana - två meter över marken

Superland har fått en ny attraktion! Välkommen upp, två meter upp i luften och igenom 10 hinder. Det är ungefär som att klättra i träd fast inomhus - antar du utmaningen? Klätterbanan är ett roligt inslag för alla barn över tre år.

Klättervägg

Vår klättervägg är 12 meter hög och ger en upplevelse man sent glömmer. Du behöver inte ha klättrat förut för att komma och prova, vi hjälper dig igång! Väggen består av nio banor med autobelay (bromsar) och olika svårighetsgrad. Du kan välja mellan att klättra topprepsklättning (med en person som säkrare) eller friklättra på egen hand (bouldra). Varför inte hyra klätterväggen till ditt event eller din konferens? Priset är då 150 NOK inklusive utrustning (100 NOK utan utrustning).

Dansmattor

Dansa på dansmatta är en barnsligt rolig aktivitet för alla åldrar. Det passar både för kalaset, konferensen eller helt enkelt som ett träningspass. Vi har åtta trådlösa dansmattor med en gedigen låtlista att välja från. Vem utmanar du?

Labyrint

Vårt område för de minsta är vår labyrint, en trygg del av Superland som de små kan utforska på egen hand eller tillsammans med sina föräldrar. Även om labyrinten är populärast hos de minsta trivs barn i alla åldrar här.

Minigolf

På Superland kan du spela minigolf året runt i en behaglig temperatur. Minigolfbanan har nio hål med olika svårighetsgrader, här kan alla spela tillsammans. Familjebiljett från 100 NOK.

Bollbingen

I Bollbingen är möjligheterna många. Här kan man spela fotboll, innebandy, basket och spökboll. Det är endast tillåtet att använda våra bollar och inneskor här.

Café Sulten

Utan mat och dryck orkar man inte leka länge, därför har Superland sitt eget café. Här serveras baguetter, pizza, pommes frites och hamburgare till hungriga barn och vuxna.

Öppettider

Superland 16 juli - 17 augusti:

Måndag - söndag: 09.00 - 22.00

Badeland 16 juli - 17 augusti:

Måndag - söndag: 09.00 - 21.00

Hotellgäster får simma på egen hand från kl. 06.00 (ej badvakter på plats)

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Priserna varierar efter aktivitet och tid. Se prislistan till Superland och Badeland här.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
+47 69 10 16 00 eller via superland@choice.no

2.210.164.555 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK