Välkommen till Nordic Choice Hotels!

Vi har för tillfället vissa tekniska problem och jobbar på att lösa dem så fort som möjligt. Om du stöter på problem vid bokning, vänligen försök igen eller kontakta oss på 0771-666 700 eller via booking@choice.se.

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo och är Norges största familje- och konferenshotell. Hotellet har ett nyrenoverat, stort badland och ett lekland med klättervägg, minigolf, klätterbana, leklabyrint och en lekplats med leksaker.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Alla våra faciliteter är till för att skapa minnen för våra gäster. Ska du fira mormors födelsedag, anordna möhippa, ha en kick off eller ett barnkalas? Ha det hos oss!

Låt oss vara med i planeringen

Vi är ett stort hotell med många faciliteter och många möjligheter. Vi vill gärna vara med i planeringen av ert arrangemang, om det så är killgänget som vill sparka boll i Bollbingen, om det är svärföräldrarna som ska firas eller om det är du och dina kollegor som behöver lära känna varandra lite mer på ett avslappnat sätt. Vi vet vilka möjligheter som finns, låt oss vara med när ni planerar!

Teambuilding

En konferens hos oss är ingen vanlig konferens. Vi använder Superland och Badeland aktivt i våra aktiviteter, och har också samarbetspartners för aktiviteter utanför hotellet. Här är möjligheterna oändliga. För arbetsplatser som inte behöver någon konferenslokal men kanske en dag för lek och aktiviteter, löser vi det. Kontakta oss så hjälper vi dig planera årets roligaste dag för dig och dina kollegor!

Privata tillställningar

Østfoldstuene är perfekt för den privata tillställningen. Vi hjälper dig med planeringen av allt från konfirmation till familjemiddagar eller andra speciella tillfällen. Østfoldstuene består av flera rum i olika storlekar och kan därför användas till många olika typer av tillställningar. Ni sitter avskilt och kan njuta av god mat och varandras sällskap i lugn och ro. Är ni ett stort sällskap har vi både större rum, eller fler – vi anpassar efter era önskemål.

Bröllop

Hos oss kan er stora dag bli precis som ni önskar. Servera middagen i Østfoldstuene, bjud upp till bröllopsvals i en av salarna och använd allt som hotellet erbjuder, på ert sätt. Vi har en fantastisk bröllopssvit, och om era bröllopsgäster vill övernatta så går det självklart utmärkt.

Idrottsarrangemang

Om ni ska på ett idrottsarrangemang i Østfold, är Quality Hotel & Resort Sarpsborg ett naturligt val. Förutom bra priser har vi också Superland, där det kan ordnas roliga aktiviteter, träning eller både och.

Frukost och bad

Varje måndag, onsdag och fredag erbjuder vi frukost och bad på Superland. Alla morgonpigga är hjärtligt välkomna att simma från klockan 06.00 och frukosten står framdukad från klockan 07.00.

Födelsedag på Superland

På Superland kan du äntligen fira födelsedagen du verkligen önskar dig! Bjud med alla dina vänner och välj mellan fyra olika födelsedagspaket.

Superlands simskola

Vi har babysim och simskola i olika nivåer för barn upp till 10 år. Våra instruktörer är certifierade genom Norges Svømmeforbund.
Här kan du läsa mer om de olika Superlands Simskola>>

Öppettider

 
Superland 16 juli - 17 augusti

Måndag - söndag: 09.00 - 22.00

Badeland 16 juli - 17 augusti

Måndag - söndag: 09.00 - 21.00

Hotellgäster kan simma på egen hand från kl. 06.00 (ej badvakter på plats).

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt och bokning

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
+47 69 10 15 55 eller via booking.sarpsborg@choice.no

2.210.164.555 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK