Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo och är Norges största familje- och konferenshotell. Hotellet har ett nyrenoverat, stort badland och ett lekland med klättervägg, minigolf, klätterbana, leklabyrint och en lekplats med leksaker.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Quality Hotel & Resort Sarpsborg är stolta över att vara Barnens Hotell. Varje helg och varje skollov är det barnen som står i fokus hos oss, från frukost till läggdags.

Piccolo

På loftet hos oss bor alla barns bästis, Piccolo, som älskar att sjunga och dansa. Han kommer på besök varje dag vid frukost, ca 08.50, och kommer sedan tillbaka och leker på eftermiddagen, ca 18.40. Piccolo har sin egen sång och dans som han gärna lär ut varje kväll.

Aktiviteter

Mellan 18.30 - 21.30 varje lördag och under alla skollov anordnar vi aktiviteter för barnen. Då är det lek på schemat; vi målar ansiktsmålningar, sjunger och dansar med Piccolo och varandra. Skratt och stoj hör hemma på Barnens Hotell! 

INSPIRIA Science Center

En nöjespark som handlar om kunskap! Precis som i en nöjespark springer man mellan den ena upplevelsen till den andra och tittar, känner och provar roliga, spänning och tokiga saker. Men när man till slut är på väg hem igen efter en lång dag har man inte bara haft roligt, utan också lärt dig lite om matte, fysik, biologi, kemi eller astronomi. Smart va? INSPIRIA Science Center är vår närmsta granne.

Superland och Badeland

I Superland är det lek och roligheter som gäller, oavsett väder och vind, hela dagen lång! Kom ihåg att packa ner badkläder till både stora och små inför ert besök - vi tror nämligen att alla vill leka när ni väl är här! Badeland har olika bassänger för lek och simning, vattenrutschbanor och roliga plaskleksaker för alla åldrar. Om föräldrar och barn under tre år vill dra sig undan en stund från de stora bassängerna finns det möjlighet att gömma sig i vår relaxavdelning. Där är tempot lugnare, vattentemperaturen högre och stojet lämnas utanför. Här kan de allra minsta barnen vänja sig vid att vara i vatten, och bara mysa med mamma och pappa.
Läs mer om Badeland och Superland >>

Superfredag

Varje fredag kallar vi Superfredag för att fira att det är helg! Vi välkomnar er till en plats där både stora och små kan roa sig under trygga former och till bra priser. På Superfredag betalar ni endast för badbiljetten och får alla de andra aktiviteterna - helt gratis! Följ oss på Facebook för att se vilken aktivitet vi bjuder på den kommande fredagen! 

Supersöndag

Varför inte fortsätta fira helgen? Varje söndag är det nämligen Supersöndag! Har du möjlighet att ta med dig barnen på ett hotellbesök en söndag så ska du ta dom till Quality Hotel & Resort Sarpsborg. Förläng helgen, använd måndagens kvalitetstid tillsammans och ta med fina minnen hem. Som hotellgäst får du också 20 % rabatt på INSPIRIA Science Center. Supersöndag är ett gyllene tillfälle att tillfredsställa barnens lysmäte, oavsett om det är klättring, bad eller vetenskap som står överst på önskelistan. Kontakta oss för att boka Supersöndag (ej tillgängligt under juli månad).

Barnens buffé

Barn tycker ibland om att äta en lite annorlunda meny än sina föräldrar, därför har vi en egen barnbuffé både till frukost och middag. Till frukosten kan du exempelvis förse dig med müsli från en leksaksbil. Låter det spännande?

Öppettider

Superland 16 juli - 17 augusti

Måndag - söndag: 09.00 - 22.00

Badeland 16 juli - 17 augusti

Måndag - söndag: 09.00 - 21.00

Hotellgäster kan simma på egen hand från kl. 06.00 (ej badvakter på plats)

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt och bokning

Välkommen att kontakta oss för mer information, bokning och förfrågan på
+47 69 10 15 55 eller via booking.sarpsborg@choice.no

2.210.164.555 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK