Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Barnens Hotell

Öppettider

Superland

Måndag - lördag: 09.00 - 22.00
Söndag: 09.00 - 20.00

Badeland

Måndag - lördag: 09.00 - 21.00
Söndag: 09.00 - 20.00

Hotellgäster kan simma på egen hand från kl. 06.00 (ej badvakter på plats)

INSPIRIA Science Center

Måndag - fredag: 09.00 - 15.30
Lördag - söndag: 10.00 - 17.00
Sommarsäsongen: 10.00 - 17.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt och bokning

Välkommen att kontakta oss för mer information, bokning och förfrågan på
+47 69 10 15 55 eller via booking.sarpsborg@choice.no

Quality Hotel & Resort Sarpsborg är stolta över att vara Barnens Hotell. Varje helg och varje skollov är det barnen som står i fokus hos oss, från frukost till läggdags.

Piccolo

På loftet hos oss bor alla barns bästis, Piccolo, som älskar att sjunga och dansa. Han kommer på besök varje dag vid frukost, ca 08.50, och kommer sedan tillbaka och leker på eftermiddagen, ca 18.40. Piccolo har sin egen sång och dans som han gärna lär ut varje kväll.

Aktiviteter

Varje kväll är det aktiviteter för barnen mellan kl. 18.30 och 21.30. Då är det lek på schemat; vi målar ansiktsmålningar, sjunger och dansar med Piccolo och varandra. Skratt och stoj hör hemma på Barnens Hotell!

INSPIRIA Science Center

En nöjespark som handlar om kunskap! Precis som i en nöjespark springer man mellan den ena upplevelsen till den andra och tittar, känner och provar roliga, spänning och tokiga saker. Men när man till slut är på väg hem igen efter en lång dag har man inte bara haft roligt, utan också lärt dig lite om matte, fysik, biologi, kemi eller astronomi. Smart va? INSPIRIA Science Center är vår närmsta granne.

Superland och Badeland

I Superland är det lek och roligheter som gäller, oavsett väder och vind, hela dagen lång! Kom ihåg att packa ner badkläder till både stora och små inför ert besök - vi tror nämligen att alla vill leka när ni väl är här! Badeland har olika bassänger för lek och simning, vattenrutschbanor och roliga plaskleksaker för alla åldrar. Om föräldrar och barn under tre år vill dra sig undan en stund från de stora bassängerna finns det möjlighet att gömma sig i vår relaxavdelning. Där är tempot lugnare, vattentemperaturen högre och stojet lämnas utanför. Här kan de allra minsta barnen vänja sig vid att vara i vatten, och bara mysa med mamma och pappa.
Läs mer om Badeland och Superland >>

Superfredag

Varje fredag är det Superfredag för att fira att det är helg! På Superfredag kostar det endast 95 NOK per person att besöka Superland, och det inkluderar Badeland, minigolf, dansmattor och Labyrinten. Varje fredag är det också klätterturnering. Följ oss på Facebook för att veta mer om vad som händer på din Superfredag!

Supersöndag

Varför inte fortsätta fira helgen? Varje söndag är det nämligen Supersöndag! Har du möjlighet att ta med dig barnen på ett hotellbesök en söndag så ska du ta dom till Quality Hotel & Resort Sarpsborg. Förläng helgen, använd måndagens kvalitetstid tillsammans och ta med fina minnen hem. Som hotellgäst får du också 20 % rabatt på INSPIRIA Science Center.

Barnens buffé

Barn tycker ibland om att äta en lite annorlunda meny än sina föräldrar, därför har vi en egen barnbuffé både till frukost och middag. Till frukosten kan du exempelvis förse dig med müsli från en leksaksbil. Låter det spännande?

1.913.149.030 26