Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo och är Norges största familje- och konferenshotell. Hotellet har ett nyrenoverat, stort badland och ett lekland med klättervägg, minigolf, klätterbana, leklabyrint och en lekplats med leksaker.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Hos oss finns all möjlighet att varva ner, om det så är på en massagebänk eller på ett löpband. Alla har vi olika behov för att kunna koppla av - vi hoppas kunna tillgodose de flesta.

Velvet Spa

Det få saker som är skönare än en massage efter en lång dag, oavsett om du är här i samband med en konferens eller på ett besök med familjen. Smält intrycken medan du skämmer bort dig med en behandling på Velvet Spa. Vi törs påstå att du garanterat sover ännu bättre efter det. Velvet Spa ligger på Superland och har nio specialinredda behandlingsrum för att kunna utföra mer än 100 olika behandlingar, alla med fokus på upplevelse och resultat.

Ritualer från hela världen

Som första spa i Norge erbjuder Velvet Spa konceptet World beauty rituals som innebär att man samlat de bästa massage- och wellnessritualerna från hela världen under samma tak. Ritualerna bygger på kulturen och traditionerna från den del av världen de härstammar, och både produkter och behandlingar återspeglar de lokala naturresurserna.

Relax i Badeland

Badeland har en egen relaxavdelning där du helt själv, tillsammans med någon eller med ditt barn under tre år kan ha en skön stund i lugn atmosfär.

Family Sports Club

Överskottsenergi? Vårt moderna gym, Family Sports Club, erbjuder alla maskiner du behöver för ett bra träningspass. Som hotellgäst kan du träna för endast 75 NOK per dag. I vår egna reception kan du betala med kort eller kontant. Har du Platinumkort i Nordic Choice Club tränar du gratis.

Ladda ner

Öppettider

Velvet Spa

Måndag - fredag: 10.00 - 21.00
(receptionen stänger 20.00)
Lördag: 10.00 - 16.00

För tidsbokning kontakta receptionen via e-post till velvet@velvetspa.no eller på telefon +47 69 10 14 10.

Family Sports Club

Måndag - fredag: 05.00 - 23.00
Lördag - söndag: 07.00 - 20.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Family Sports Club

75 NOK per dag

Boka spabehandling

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
+69 10 14 10 eller via velvet@velvetspa.no

2.210.164.555 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK