Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo och är Norges största familje- och konferenshotell. Hotellet har ett nyrenoverat, stort badland och ett lekland med klättervägg, minigolf, klätterbana, leklabyrint och en lekplats med leksaker.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Quality Hotel & Resort i Sarpsborg är både ett familjehotell och ett konferenshotell. Hos oss får både vuxna och barn upplevelser som ger minnen för livet.

Norges roligaste hotell

Trots att vi kallar oss Norges roligaste hotell tar vi din upplevelse på största allvar. Vår vision är att ta hand om både dig som vill leka en hel helg med familjen, och dig som planerar en viktig konferens med jobbet. Läs mer om vad du kan uppleva hos oss >>

Upplevelseskonferens

Hotellet har en konferensavdelning med flexibla rum och modern teknik. Vi har både stora och små, enkla och exklusiva rum. Oavsett om det är en traditionell sammankomst eller ett nyskapande, kreativt möte du ska ha, så kan du ha det hos oss. Vi har avancerad teknik, kompetens och ett dedikerat team. Konferenser där du även får en upplevelse utöver det vanliga står i fokus hos oss. Besök vår konferenssida >>

Restaurang Østfoldstuene

I vår restaurang serveras alla hotellets måltider. Det finns också möjlighet att hyra lokalerna för egna arrangemang. Restaurangen är uppdelad i olika rum av varierande storlek, och erbjuder möjligheter för alla tillfällen.

Barnens hotell

Hos oss är alla barn mer än välkomna! Här kan man bada i äventyrsbadet Badeland, leka i Superland, klättra på vår klättervägg och lära sig spännande saker på vetenskapscentret INSPIRIA. Vi har barnmeny både till frukost och middag, och på helgerna får vi besök av vår maskot Piccolo. Här kan du läsa mer om Barnens Hotell >>

Superland och Badeland

På Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger Superland, ett aktivitetscenter för både stora och små, där man inte är beroende av bra väder för att ha roligt. Vi har både klättervägg, minigolf, bollhav och labyrint, för att nämna några av alla aktiviteter. I Superland ligger även det 2000 kvadratmeter stora äventyrsbadet Badeland, med flera bassänger, vattenrutschbanor, bubbelpool, strömkanal och en massa vattenaktiviteter för både vuxna och barn. Du kan läsa mer om Superland och Badeland här >>

INSPIRIA Science Center

Ett vetenskapscenter som handlar om kunskap - här kan du leka dig smart! INSPIRIA Science Center är vår närmaste granne och i nyöppnade INSPIRIA Science Café serveras Mat från Hjärtat.

Kontakt

  • Bjørnstadveien 20 1713 Sarpsborg , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Med tåg

Ta tåg till Sarpsborg. Från centrum är det fem minuter med taxi eller buss till hotellet.

Med buss

Hållplats Quality Hotel Sarpsborg ligger precis utanför hotellet. Hit går det buss både från Oslo och från Sarpsborg centrum.

Med taxi

Det tar ca fem minuter med taxi från Sarpsborg centrum. Beställ på Taxisentralen, telefon 02600.

Om Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Antal hotellrum

260 st - 720 bäddar

Antal konferenslokaler

24 st - plats för över 2000 deltagare

Avstånd flygplats

15 minuter från Moss Lufthavn Rygge

Avstånd kollektivtrafik

Närmaste busshållplats ligger precis utanför hotellet.

Om Quality Resorts

Quality Resort

2.210.164.555 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK