Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss

Faciliteter

Öppettider

Frukost

Måndag - lördag: 07.00 - 10.00
Söndag: 08.00 - 11.00

Lunch

Varje dag: 12.00 - 17.00

Middag

Varje dag: 18.00 - 21.30 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt

För mer information och bokning,
kontakta hotellet på
telefon +47- 53 67 41 00 eller
via qr.voringsfoss@choice.no

På Quality Hotel & Resort Vøringfoss finns konferensmöjligheter för 220 personer och upplevelser inom mat och dryck för alla smaker. 

Restaurang Hardangerfjord och Bestastovo

Våra restauranger hittar du på nedersta våningen med ingång från receptionen. Här serveras både à la carte och en middagsbuffé under sommarsäsongen. Vi inspireras av Hardangers lokala mattraditioner, men är samtidigt inte rädda för att laga till läckerheterna med en modern tvist för att skapa unika kulinariska upplevelser. 

Fossatrommo

Vår bar Fossatrommo ligger innanför restaurangerna och inbjuder till en behaglig atmosfär där ni kan njuta av ett glas med något gotti . I anknytning till Fossatrommo finns också våra salonger för den som vill dra sig lite tillbaka. 

Konferens

Vi erbjuder äkta Hardangerkonferenser med fjord, fjäll, inspiration och motivation. Här finns allt du behöver för dina möten, kurser och konferenser med anpassade faciliteter, matupplevelser och möjlighet till utflykter och aktiviteter. Vi hjälper dig gärna att planera din vistelse hos oss. 

Galleri NB Nils Berglien

Hotellet har traditioner tillbaks till sent 1800-tal. Den norske konstnären Nils Bergslien (1853 - 1928) hade ett stående rum på hotellet där en del av hans arbete hamnade på duken. Dessa tavlor finns idag samlade på Galleri NB Nils Bergslien, som ligger i anslutning till hotellet. Bergslien är känd för sina nationalromantiska folklivsskildringar och motiv hämtade från olika äventyr och sägner. Många minns honom för hans många och ofta komiska tomtebilder. 

2.200.163.775 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK