Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss

Restaurang och bar

Öppettider

Frukost

Måndag - lördag: 07.00 - 10.00
Söndag: 08.00 - 11.00

Lunch

Varje dag: 12.00 - 17.00

Middag

Varje dag: 18.00 - 21.30 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller om du vill planera någt särskilt på telefon +47 53 67 41 00 eller via qr.voringsfoss@choice.no

För oss på Quality Hotel & Resort Vøringsfoss är det viktigt att alla måltider ska vara både goda och sunda, så du kan njuta ordentligt av den medan du blickar ut över Hardangerfjorden.  

Restaurang Hardangerfjord

I restaurang Hardangerfjord serverar vi frukost, lunch och middagsbuffé. Våra kockar inspireras av Hardangers mattraditioner när de planerar och tillagar måltiderna. Från restaurangen når du även vår uteservering där du har bästa tänkbara utsikt över fjälltoppar och djupa fjordar. För speciella tillfällen som kräver det där lilla extra så hjälper våra kockar dig gärna att skräddarsy en unik matupplevelse.

Bestastovo

Innanför Restaurang Hardangerfjord ligger Bestastovo, där vi serverar vår à la carte-meny med lokala rätter från Hardanger uppdaterade med moderna smaker och tillagningssätt. Vår kunskap om den existerande matkulturen och nya tillagningssätt ger oss möjligheten att utnyttja närområdets råvaror på nya sätt, med ovanliga kombinationer och spännande smaker. 

Fossatrommo

Vår bar Fossatrommo har en åldersgräns på 20 år. Här kan du njuta av ett gott glas vin eller en öl samtidigt som du följer det som händer på bryggkanten alldeles utanför. Fråga gärna våra duktiga bartenders om råd om du inte vet vad du vill ha eller bara vill testa något nytt. Vi har även flera salonger som inbjuder till olika sociala sammankomster. 

2.180.162.605 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK