Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss

Aktiviteter

Kontakt

För information och bokning, kontakta oss på telefon  +47 53 67 41 00 eller via qr.voringsfoss@choice.no

Eidfjord bjuder på ett stort antal aktiviteter och upplevelser för både kurs- och konferensdeltagare såväl som för privatpersoner. 

FlatEarth

Upplev glaciärer på sommaren, åk flotte på fjorden eller gå på guidad fjällvandring. FlatEarth är det största företaget inom multiaktivitet i Hardanger. De erbjuder naturupplevelser och aktiviteter på alla nivåer, för stora och små grupper, företag och privatpersoner. Basen för aktiviteterna ligger i Övre Eidfjord, längst in i Hardangerfjorden och alldeles nedanför Hardangervidda. Ni får hjälp av professionella och välutbildade instruktörer som följer med gruppen under hela aktiviteten. Utrustningen som används håller alltid högsta kvalitet och säkerhetstester utförs kontinuerligt. FlatEarth tillhandahåller spännande aktiviteter året runt till alla typer av grupper. På sommaren kan du även efter förfrågan boka aktiviteter som privatperson. 

Eidfjord Aktiv

Eidfjord Aktiv erbjuder en rad olika aktiviteter under höst, vinter och vår. Exempel på aktiviteter är ridtur, vandring på fjället med snöskor, restaurangbesök med traditionell norsk mat eller besök i bakningskällare där du får prova att baka "krotakake", en sorts tunnbröd som ofta bakas på potatis. Med Eidfjord Aktiv kan ni fylla konferensen med upplevelser som inte går att uppleva någon annanstans. 

Hardanger Saft- och Ciderfabrik 

Hardanger Saft- och Ciderfabrik ligger på fruktgården Lekve i Ulvik. Lekve gård är en traditionell fruktgård med äpplen, plommon och körsbär. Liksom de flesta gårdarna i Hardanger har man sitt eget hemliga recept på stark och god cider. Äppelodlingar och cidertillverkning har varit en del av Hardanger ända sedan 1200-talet, då munkar tog med sig traditionen till området. En äkta Hardangercider produceras genom naturlig jäsning. Den ska smaka och dofta äpplen med en klar färg och lätt kolsyra.

2.180.162.605 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK