Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss

Familj

Kontakta oss

För information och bokning,
kontakta oss på telefon
+47 53 67 41 00 eller via
qr.voringsfoss@choice.no

Eidfjord är den perfekta destinationen för den som vill ha frisk luft, naturupplevelser och kvalitetstid. 

Barnens Hotell

Som en del av Quality Resorts är vi ett Barnens Hotell under sommarsäsongen och skollov. Vi ordnar aktiviteter för barn i alla åldrar och anpassar hotellets faciliteter och menyer så de passar både stora och små barn. 

Mikkelparken

I Mikkelparken föds goda minnen. Mikkelparken ligger i Kinsarvik, en kort biltur från Eidfjord. Här finns spännande aktiviteter för både stora och små, som simbassänger och vattenrutschkanor, inomhusleklandet SkoSkogen, roddbåtar, trampbåtar, djungelcruise med radiostyrda båtar, minigolf, guldvaskning, bondgård med fruktträdgård, tecknings- och målningshydda, klättertorn och dockteater. 

Romantisk weekend

Ibland behöver man få komma bort och bara umgås med den man älskar. Hos oss kan ni vara tillsammans bara ni två i den klara, friska fjälluften och njuta av fantastiska utsikter, vandra längs fjorden eller bara sjunka ner i en mjuk soffa tillsammans med varsitt glas vin.  

Hardangervidda Natursenter

Hardangervidda Natursenter är ett modernt natur- och kulturhistoriskt upplevelsecenter med fokus på norsk natur, klimat och miljö. Här finns stora utställningar fördelade på tre våningar, flera med interaktiva inslag. Ett besök här är roligt och lärorikt för både stora och små. 

2.180.162.605 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK