Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel & Resort Vøringfoss

Om hotellet

Hitta till hotellet 

Med bil

Klicka här för karta och vägbeskrivning

Med tåg

Bergensbanen till Voss, därefter buss till Eidfjord

Med buss

Haukeliekspressen till Eidfjord

Om Quality Hotel & Resort Vøringsfoss

Antal rum

81 st

Antal konferenslokaler

3 st - max 220 personer

Avstånd till flygplats

Bergen Lufthavn - 2 timmar

Avstånd till kollektivtrafik

Lokalbussen stannar nära hotellet 

Om Quality Resorts

Quality Hotel & Resort Vøringsfoss reser sig som en vit klippa ur den mäktiga naturen som gett området dess unika prägel. 

Mellan Oslo och Bergen

Vøringsfoss ligger i mellannorge, 4,5 timme från Oslo och 2 timmar från Bergen. Den storslagna naturen utanför hotellet inspirerar och skapar en rogivande atmosfär både utanför och på hotellet. Omgivningen har satt sin prägel även på hotellets många och ljusa rum. 

Konferens

På hotellet har vi en konferensavdelning för möten, kurser och konferenser. Vi hjälper dig med allt du behöver för professionella och givande arrangemang, men hjälper dig också gärna att planera aktiviteter och upplevelser i vackra Hardanger.

Hardangermat

Mat är ett viktigt inslag hos oss och i köket jobbar engagerade och kvalificerade kockar som dukar upp kulinariska läckerheter av hög standard.Vi har även blivit kvalitetsstämplade med "Hardangermeny", ett bevis på att vi arbetar med att få ut det mesta möjliga av lokal mat och lokala mattraditioner. Våra restauranger heter Hardangerfjord och Bestastovo och är väl värda ett bsök. 

Hardangervidda Nationalpark

Alldeles vid den djupblå Hardangerfjordens vatten med naturpärlan Hardangervidda Nationalpark som närmaste granne, bjuder hotellet på närkontakt med naturen. Sedan nationalparken upprättades 1981 har den varit den största i Norge med Sandfloeggi med en högsta punkt på 1721 meter över havet. Här finns ett rikt djur- och växtliv som kan upplevas till fots eller på skidor genom ett rutnät av stigar och spår. Hardangervidda är också ett populärt ställe för kiting. Själva Vøringsfossen, Norges mest kända vattenfall, ligger bara 20 kilometer från hotellet. 

Historiskt hotell

Dagens hotell byggdes 2001, men platsen har hotelltraditioner ända tillbaks till 1889. Det nya hotellet bygger på samma traditioner som det ursprungliga och ligger vid bryggan omgivet av majestätiska fjälltoppar och den djupa fjorden. 

1.920.149.256 23