Välkommen till Nordic Choice Hotels!

Vi har för tillfället vissa tekniska problem och jobbar på att lösa dem så fort som möjligt. Om du stöter på problem vid bokning, vänligen försök igen eller kontakta oss på 0771-666 700 eller via booking@choice.se.

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss

Eidfjord,  Norge

Konferens- och aktivitetshotellet Quality Hotel & Resort Vøringfoss ligger vid Hardangerfjordens strand, granne med Hardangervidda nationalpark och omgivet av vackra fjäll, svindlande fjordar och fascinerande vattenfall.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Vøringfoss

70% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 153 gästomdömen.
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
5

Otroligt fint läge

den 20 oktober 2014, Karlstad, Fredrik C

Lugnt och mycket fina omgivningar. Mer inpå en fjord kan man inte komma. Bra standard på hotellet. God mat och trevlig personal som var mer än normalt serviceinriktade. Förlägger gärna både semesterr…

Lugnt och mycket fina omgivningar. Mer inpå en fjord kan man inte komma. Bra standard på hotellet. God mat och trevlig personal som var mer än normalt serviceinriktade. Förlägger gärna både semesterresa och konferens till detta hotell. Toppklass!

Svar från ägaren

den 7 november 2014

Hei. Så kjekt å høre dere hadde et fint opphold her hos oss innerst i Hardangefjorden! Velkommen tilbake ved en annen anledning:)

Läs mer
5

Hardangerfordens first classhotell

den 6 augusti 2014, Gudvangen, Norway, jampa777

Vackert hotell med fräscha rum. Trevlig restaurang,med hygglig frukost. Kunnig,trevlig och väldigt vänlig personal. Både i receptionen och i resataurangen. Bra möjlighet att tvätta bussen. fina gräsma…

Vackert hotell med fräscha rum. Trevlig restaurang,med hygglig frukost. Kunnig,trevlig och väldigt vänlig personal. Både i receptionen och i resataurangen. Bra möjlighet att tvätta bussen. fina gräsmattor att mysa på.
Läs mer
4

Seviceinriktad personal och bra läge.

den 23 juni 2014, Stockholm, Sverige, conversionfactor

Vi hade ett utmärkt rum med utsikt in mot dalen och samhället. Bra personal i receptionen (de enda vi hade kontakt med) som kom med perfekt förslag på vad man bör se när man bara stannar en natt. Unde…

Vi hade ett utmärkt rum med utsikt in mot dalen och samhället. Bra personal i receptionen (de enda vi hade kontakt med) som kom med perfekt förslag på vad man bör se när man bara stannar en natt. Under sommarsäsong ligger ofta ett gigantiskt kryssningsfartyg framför hotellet, men de seglar iväg vid 19-tiden. Så det är fin fjordutsikt morgon och kväll. Tyvärr bara buffé-middag när vi var där, den var säkert helt OK, men vi valde att äta på annat ställe.
Läs mer
5

Fanntastiska Voringsfoss. Bör upplevas.

den 14 augusti 2012, jönköping, carinaknutsson

Hotellet ligger vackert beläget intill fjorden och med de höga bergen runt om Det finns fina vandringsvägar runt om hotellet. Ett besök vid forsen är att rekommendera. Fantastiska naturkrafter. Underb…

Hotellet ligger vackert beläget intill fjorden och med de höga bergen runt om Det finns fina vandringsvägar runt om hotellet. Ett besök vid forsen är att rekommendera. Fantastiska naturkrafter. Underbar naturupplevelse, lugn och ro, God mat och trevlig personal, Väl värt ett besök.

Svar från ägaren

den 14 september 2012

Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding, og for at du tok deg tid til å skrive den. Vi håper vi får muligheten til å ønske deg hjertelig velkommen igjen ved en annen anledning.

Läs mer
3

Godkänt för en natt.

den 21 maj 2012, Stockholm, Sverige, Zaija

Vackert beläget hotell precis vid vattnet. Till vår förvåning låg det ett stort kryssningsfartyg precis vid hotellet men som tur var lämnade den hamnen på sena eftermiddagen. Utsidan på byggnaden ger…

Vackert beläget hotell precis vid vattnet. Till vår förvåning låg det ett stort kryssningsfartyg precis vid hotellet men som tur var lämnade den hamnen på sena eftermiddagen. Utsidan på byggnaden ger ett ljust och fräscht intryck men det lever inte insidan upp till, det känns väldigt mycket murrigt 80-tal. Rummet ger ett rent intryck ( heltäckningsmatta tyvärr), sängarna är bra och behagliga. Badrummet fyller också sin funktion. Möbleringen av rummet har en del att önska tex såg man knappt tv bilden som var ställd i ett hörn och klädgarderoben stod på bästa tv platsen! Buffén på kvällen är inte prisvärd men vi hittade inga andra bättre alternativ. Frukosten får helt godkänt. Personalen var mycket trevlig och serviceminded.

Svar från ägaren

den 13 juli 2012

Hei, og tusen takk for tilbakemeldingen. Det stemmer at vi har cruisekaien liggende rett utenfor hotellet. det er et flott skue når de kommer og her er det dagsturer det dreier seg om, og båten drar videre på ettermiddag/kvelden slik at fjorden atter en gang ligger for åpent skue for hotellets gjester. Hotellet er innredet i tradisjonell stil, og er dekoerert i henhold til gammel bonderomantikk. Jeg synes det er trist å høre at buffeten ikke svarte til forventningene. Vi har en a la carte restaurant i tillegg dersom buffeten ikke frister. Jeg er veldig interessert i tilbakemeldinger på hva det var som skuffet ved buffeten. Send meg gjerne en epost til stefanie.sprong@choice.no .

Läs mer
2.210.164.555 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK