Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Quality Spa & Resort är ett klassiskt spa- och konferenshotell i Tällberg. Hotellets natursköna läge och oslagbara utsikt över Siljan gör det till det naturliga valet för en vistelse i Dalarna. Vårt spa nyrenoverades 2013 och har nu mer relax än någonsin.

Quality Spa & Resort Dalecarlia 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Dalecarlia

Frukost

Vi serverar en god och sund frukost, med en rad ekologiska produkter att välja bland. Hos oss är frukost alltid inkluderat i rumspriset. Låt dig väl smaka!

Frukosten serveras: 

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Öppettider för våra faciliteter kan variera under lov och speciella helger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider under din vistelse.

Parkering

Hotellets gäster kan parkera kostnadsfritt på vår parkeringsplats precis utanför hotellet.

Gym och gruppträning

Quality Spa & Resort Dalecarlia erbjuder ett modernt gym med maskiner för kondition och styra. Vi erbjuder också ett flertal gruppträningspass.

Öppettider

Måndag- torsdag: 11.00 - 20.00
Fredag - lördag: 08.00 - 20.00
Söndag: 09.00 - 17.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Djurvänligt

På Quality Hotel & Resort Dalecarlia är husdjur välkomna mot en avgift på 250 SEK per vistelse. Glöm inte att säga till vid bokning så vi kan ta hand om er på bästa sätt!

Butik

Alldeles intill vår reception finns en butik fylld med särskilt utvalda souvenirer från Dalarna, spaprodukter för hår och kropp samt snacks och dryck. Perfekt för att få med dig favoritprodukten hem eller förgylla vistelsen med.

Öppettider

Måndag - lördag: 07.00 - 22.30
Söndag: 07.00 - 20.00 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Du kopplar upp dig på nätverket Dalecarlia med koden som kan hämtas i receptionen.

2.260.167.953 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK