Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Spa & Resort Dalecarlia

Konferens

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra konferenslokaler.

Hjortnäs

200 personer

Allégården

70 personer

Sjugare

70 personer

Sunnanäng

45 personer

Riddarsalen

45 personer

Bergsäng

20 personer

Laknäs

20 personer

Leffler

20 personer

Boda

12 personer

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på +46 247 891 43 eller via konferens.dalecarlia@choice.se.

Sales manager

Nina Steen
Telefon: +46 247 891 46 / 0707-46 34 24
E-mail: nina.steen@choice.se

Övrig hotellinformation

Wifi

Gratis

Parkering

Gratis

Matsal

Plats för 280 personer

Egen matsal

Leffler Salong - 20 personer

Spa

Entré ingår för alla konferensgäster

Utcheckning

Kl. 10.00

Ibland behöver man byta miljö och träffas utanför arbetsplatsen. På Quality Spa & Resort Dalecarlia finns alla förutsättningar för inspirerande möten och konferenser i alla storlekar. Vi ordnar allt från intima sittningar till konferenser för upp till 200 deltagare. Våra lokaler är flexibla och vi skräddarsyr aktiviteter som passar just er sammankomst.

Arrangemang

En konferens består av en bra mix av arbete, teamwork, aktiviteter, gästvänlighet, service och en inspirerade omgivning som påverkar motivationen. Dessutom är det viktigt att allt runt omkring fungerar optimalt. Lokalen ska vara anpassad för gruppens storlek, tekniken måste fungera och övriga kringarrangemang ska löpa perfekt. Om ni väljer att mötas hos oss, oavsett om ni är 2 eller 850 personer, så garanterar vi att konferensen blir lyckad och minnesvärd. Många av våra företagskunder återkommer år efter år, vilket vi ser som det bästa betyg vi kan få.

Lokaler

Letar ni efter något utanför ramarna rekommenderar vi gärna ett annorlunda mötesrum, t ex i vårt spa eller varför inte hålla mötet utomhus vid Siljans strand? Vi har stor erfarenhet och bra referenser från tältkonferenser med upp till 700 deltagare. Hos oss finns fullt utrustade lokaler som alla är utrustade med trådlöst internet. Givetvis anpassar vi lokalerna efter era behov.

Föreläsningar och teambuilding

Vi erbjuder föreläsare inom hälsa, kost och träning samt affärsutveckling och teambuildning. Dessutom finns en mängd aktiviteter att välja bland för att sätta guldkant på konferensen och som ser till att alla roas och utvecklas tillsammans.

1.913.149.030 23