Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Quality Spa & Resort är ett klassiskt spa- och konferenshotell i Tällberg. Hotellets natursköna läge och oslagbara utsikt över Siljan gör det till det naturliga valet för en vistelse i Dalarna. Vårt spa nyrenoverades 2013 och har nu mer relax än någonsin.

Quality Spa & Resort Dalecarlia 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Dalecarlia

I köket finns hotellets hjärta och hos oss på Quality Spa & Resort Dalecarlia klappar det hårt och friskt för den goda maten, komponerad av lokala råvaror som omsorgsfullt blandas med nytänkande och tradition.

Smaka på Dalarna

Råvaror från trakten används så ofta som möjligt och menyn anpassas efter säsong. För en komplett gourmetupplevelse har vår sommelier rekommenderat passande drycker till våra rätter. Vill du välja själv, finns en gedigen dryckeslista som alltid innehåller spännande nyheter med hög kvalitet. Du kan se våra menyer och vår dryckeslista till vänster. 

Frukost

En god start på dagen är viktigt för oss alla, därför har vi satsat på en riklig frukost. Hos oss hittar du även ett basutbud av kravmärkta och lokalproducerade produkter. Valmöjligheterna på frukostbuffén är stora och det är något vi har fått mycket beröm för under åren.   

Bar Leffler 

Bar Leffler och vår salong är en naturlig mötesplats där gästerna samlas efter en god middag. Slå dig ner i en fåtölj vid brasan, njut av skön musik, allt från jazz till pop, och något gott att dricka till. Bar Leffler serverar fräscha drinkar, vin, öl och avrundande avec, samt goda alkoholfria alternativ. Därtill serverar vi även lättare maträtter. Dagligen visar baren aktuella sporthändelser och ofta har vi också livemusiker som underhåller, för aktuell information vänligen kontakta qr.dalecarlia@choice.se.

Varmt välkommen att njuta av god mat och dryck på Quality Spa & Resort Dalecarlia.

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

À la carte

Måndag - lördag: 18.00 - 21.30 
Söndag: 18.00 - 20.00

Dagens husman

Måndag - torsdag: 14.00 - 22.00

Bar Leffler

Måndag - torsdag: 14.00 - 23.00
Fredag - lördag: 14.00 - 01.00
Söndag: 14.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Vi ber er att boka bord och tidsreservera ert besök i vår restaurang eller bar i förväg, vänligen kontakta oss på telefon 0247-891 00 eller via  qr.dalecarlia@choice.se.

2.260.167.953 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK