Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Spa & Resort Dalecarlia

Restaurang och bar

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 07.00 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.00

À la carte

Måndag - lördag: 18.00 - 21.30 
Söndag: 18.00 - 20.00

Dagens husman

Måndag - torsdag: 14.00 - 22.00

Bar Leffler

Måndag - torsdag: 14.00 - 23.00
Fredag - lördag: 14.00 - 01.00
Söndag: 14.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Vi ber er att boka bord och tidsreservera ert besök i vår restaurang eller bar i förväg, vänligen kontakta oss på telefon 0247-891 00 eller via  qr.dalecarlia@choice.se.

I köket finns hotellets hjärta och hos oss på Quality Spa & Resort Dalecarlia klappar det hårt och friskt för den goda maten. Här komponeras smakupplevelser som omsorgsfullt blandas med nytänkande och tradition.

Smaka på Dalarna

Råvaror från trakten används så ofta som möjligt och menyn anpassas efter säsong. För en komplett gourmetupplevelse har vår sommelier rekommenderat passande drycker till våra rätter. Vill du välja själv, finns en gedigen dryckeslista som alltid innehåller spännande nyheter med hög kvalitet.

Frukost

En god start på dagen är viktigt för oss alla, därför har vi satsat på en riklig frukost. Hos oss hittar du även ett basutbud av kravmärkta och lokalproducerade produkter. Valmöjligheterna är stora och det är något vi har fått mycket beröm för under åren.   

Bar Leffler 

Bar Leffler och vår salong är en naturlig mötesplats där gästerna samlas efter en god middag. Slå dig ner i en fåtölj vid brasan, njut av skön musik, allt från jazz till pop, och goda drinkar. Bar Leffler serverar fräscha drinkar, vin, öl och avrundande avec, samt goda alkoholfria alternativ. Därtill serverar vi även lättare maträtter. Dagligen visar baren aktuell sport och ofta har vi också livemusiker som underhåller, för aktuell information vänligen kontakta qr.dalecarlia@choice.se.

1.913.149.030 25